Rivers Merhabalar, tatilde bebeklerinize hangi yoğurdu verdiniz acaba ? 😞 bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum kızımın 1 hafta yoğurt yememesini de göze alamıyorum 😕 bu arada kızım 11 aylık. Ne önerirsiniz bana
Deletedmom090 Rivers otel odasında minibarlar oluyor zaten küçük bi paket yoğurt alıp ordan verirdim eğer tatile gitseydik🙄 oteldeki yoğurda süte güven olmaz bence
Yaseminnnnnnnnnnnnn Rivers küçük kavanozlar varya mama kavanozları, onlardan 7tane mayalayın. Oteldeki odalardaki buzdolabında muhafaza eder, her gün bir tanesini açar yedirirsiniz.
Babe Rivers Mayalayip yaniniza alin mini barda saklarsiniz.Yolculugunuz sirasinda da soguk tutan cantalar var yolda eksimemesi icin onlardan alip icinde muhafaza edebilirsiniz.
Rivers Babe uçakla gideceğim için yoğurtları sanırım almazlar. Bagaj kısmında da sıkıntı olabilir sanki 😞
Sevilll Rivers biz Babymix olan yoğurtlardan el termos çantasında uçağa bindik sorun olmadı gittiğiniz yerdende büyük migrosdan bulursunuz
Sevilll Rivers babymix satılıyor Migros ve Carrefour larda satılıyor üstünde bebek foto var o katkısız bizim doktorumuz zorda kalınca yedirebilirsin dedi mühendisinoğlu da önermişti tavsiye ederim 4 lü 1 kullanımlık kutularda
Yaseminnnnnnnnnnnnn Sevilll ağzı açılmadıkça 1 haftaya kadar tüketiliyor. O yüzden minik kavanozlara mayalanmasını söyledim.
Eliffff Rivers marka hatırlamıyorum migrosta vardı ama küçük küçük organik yogurt yazıyor dışında eşim alıyor genelde ismine dikkat etmedim
Sevilll Yaseminnnnnnnnnnnnn evet bizde evde minik kavanozlara yarım litreden 3 tane ve mayalım kalacak kadar 4. Küçük bir kavonoz olarak mayalıyoruz öyle okudum yada duydum o yüzden öyle yapıyorum
Arven10 Rivers yoğurt vermedim Bu sene 1 yaşındaydı çocuk sütlerine başlamıştık 1 hafta yoğurt yemedi süt içti havalar sıcak gıda saklama koşulları yetersiz sağlıksız tüketeceğine hiç tüketmese daha iyi diye düşünüyorum
Rivers Arven10 size katılıyorum saklama koşulları çok çok önemli ama henüz süte başlayamadı kızım 1 yaşından küçük olduğu için. Yoğurda mecburuz şu an 😶