bayramsekeri_ Hayırlı akşamlar güzel anneler 2 ay 13 günlük bebeğim var emziriyorum canım çiğköfte çekti yememde bi sakınca olur mu acı yeme yada ye gitsin bişey olmaz diyenler oldu deneyimli anneler sizlere sormak istedim
Deletedmom090 bayramsekeri_ yani çok baharatlı acı falan sakıncalı tabi ama canınız çektiyse nefsiniz körelsin diye bi kaç tane yiyebilirsiniz bence. Ne kadar doğru bilmiyorum ama süt çeker derler 🤪
Ozgeasya77 bayramsekeri_ ben çok severim çiğköfteyi. Bebeğim olduktan sonrada yedim abartmadan tabi bi sorun olmadı canınız çektiyse yiyin bence afiyet olsun😊
Deletedmom090 bayramsekeri_ ha yok öyle değil. Sütün canı istermiş yani aynı hamile gibi. Tabi ne kadar doğru bilmiyorum bende 😂
[silindi] bayramsekeri_ eğer gazlı ve çok hassas ciltli bir bebek değilse yiyebilirsin ben çok acı seviyorum valla deli gibi yiyorum bebeğime bişey yapmıyor çok şükür
Babe bayramsekeri_ Bebegim 2 aylikken ben yemistim etli cigkofte.6 7 tane kadar.Ama bebegim hassas ve gazli bir bebek degil.Bir sorun yasamadim.Cok canin cektiyse yiyebilirsin bir kac tane.Afiyet olsun😊😊
renkliruya bayramsekeri_ Bebeğim gazlı bir bebek değildi.. Bu sebepten ben herşeyden yedim..bebeğinize göre karar verin..
Nimiko bayramsekeri_ acısız olandan bol yesillikle ye yeşillik sut yapar zaten sonrada Bi bardak suya Bi çay kasığı kimyok ekleyip iç gaz yapmaz ozamn