Zmnl19 Fatma_sc44 Ben aptamil kullaniordum cocugumu mafetti 3 haftadir Similac 1 kullaniorum cok memnunum hipp ve aptamil gbi kopurmuorda gazda yapmior yapsa bile aninda gaz cikarior cocuk rahat etti
Beyza30 Fatma_sc44 Mama olarak aptamil kullanıyorum hero babynin kaşık maması ile kovonoz maması kullanıyorum oğlum severek de yiyor
Ugggg Fatma_sc44 toz kaşık maması var hem kaşıkla hem biberonla verilebiliyor.a101 de satılıyor 4.aydsn itibaren başlıyor .sütlü birincli şuan hatırladığım
AycaSahin Zmnl19 bende 2 3 gündür similac kullanıyorum mamayı yedikten sonra kusuyo bundan önce bebelac kullanıyodum böyle olmamıştı sizde de oluyo mu
Duyguc Bende Hero baby 2 kullanıyordum ama bu ve aptamil gibi bazı mamalarda şeker varmış bu nedenle SMA kullanmaya başladık oğlum SMA yı sevdi heroyu içirmekte zorlanıyordum ayrıca eczacı kız anne sütüne en yakın mama sma dır dedi aptamil bile satmıyoruz şeker var diye dedi bilginize
Zmnl19 AycaSahin evet bnmkde ilk zmnlr kustu ama duzeldi bu mamada demir fln yogunluktaymis o yuzden midesi alisiyor smdi her bebek gbi fazlaligi cikarior
Gokcecik Fatma_sc44 ikizlerim 4buçuk aylıklar 1 haftadır kullanıyorum hero baby 1 i ama malesef tadını hiç sevmediler tek başına onu içmiyolar, mama hazırlarken 2 ölçek hipp 1 ölçek aptamil 1 ölçek hero baby koyuyorum öyle içiyolar
Zmnl19 AycaSahin sut kesigi seklinde olanlar kusma degil ciksrmaymis iyi arastirdim vucudu fazla olan besini atiormus
AycaSahin Zmnl19 Evet bende baktım zaten öylr olunca rahatladım diğer türlü kusmamız geçti reflüden şüphelendim ben