Silao Merhabalar oğlum 2 yaşında ve tuvalet eğitimine başladık ama asla yapmıyor altınada yapmıyor normal olarakta yapmıyor resmen tutuyor tuvalete götürdüğümüzde oynayıp geri kaçıyor tecrübeli anneler nasıl alıştırdınız anlatabilir misiniz
FatmaKrbkl Silao benim oğlum da 23 aylık ama ben hiç başlamadım sadece lazımlığıyla tanıştı çiş falan diyor onu görünce kakasını yapınca da kaka diyor lazımlığın üstüne de oturuyor ama bezini çıkarınca korkuyor, bende üstelemedim, size başarılar
senamiray Silao 18 aylık benimkide denedim lazımlıgına oturttum çiş falan dedi bişey yapmadı ama yavaştan alıştırayım dedim
PrensesimDuru Benim kızım da 2 yaşında biz de başladık tuvalet eğitimine bugün 6. Gündü hala arada kaçırıyor geceleri kaçırıyor ama o ilk 2 güne çok iyi kafayı yiyecektim sürekli altına yaptı ama pes etmedim şimdi daha iyi durumdayız sizinki de tutuyor benim bir arkadaşım aynı durunu yaşadı o da sabırla bekledi en sonunda alıştı sanırım biraz daha sabredeceksiniz tabi ben de 😊kolaylıklar dilerim
Silao PrensesimDuru önerebilceğiniz çizgi film var mı bugün anne kaka dedi gittik tuvalete ama yapmıyor kaçıyor 2.gün Zamanla alışır inşallah
Lovers_33tantuniyam Bizde iki yaşındayız ama hala konuşmuyor net başlamak istiyorum ama ne yapicam bilemiyorum altını baglatmiyor yapınca belli ediyor o kadar işte 😵💫
PrensesimDuru Silao YouTubedan tuvalet eğitimi falan yazınca güzel şeyler çıkıyordu öyle yaptım ben. Ayrıca benim kız da yapmıyordu kaçıyordu 3. Gün fitil verdim öyle korkusu biraz azaldı 8. Gündeyiz daha iyiyiz size tavsiyem kaçıyorsa ısrar etmeyin ama otururken önüne oyuncak falan koyun konuşun süreyi uzatın ki korkusu azalsın bu işe yarıyor