Ada_34tugba Kızlar sezeryan dikişleriniz ne zaman iyileşti 3 gün oldu hala tek başıma bir şey yapamıyorum
Kuzeymomss Ada_34tugba 7. Günde temizlik yapıyordum,yerleri ellerimle siliyordum. Ama ağrısı maalesef geçmiyor, 3 ay oldu hala ağrı sızlanma devam ediyor
Seda09 Ada_34tugba daha neresindesin ki 4.5 ay oldu hala agrim oluyor ama rahat haraket etmen 2 veya 3 haftayi buluyor
Pelininannesii Ada_34tugba geçmiş olsun öncelikle ama 3 gün nedir ki 20 gün acıdı benim dikişlerim anca ondan sonra kalkıp iş yapmaya bebekle daha çok ilgilenmeye rahat emzirmeye başladım 🥹 canım az belki de bilmiyorum
Deletedmom_54 Ada_34tugba dikiş ağrım hiç olmadı ama bastırmadan dolayı çok ağrı vardı karnım mosmor olmuştu 1 ayda geçti
mandalina_kokulum Ada_34tugba 3 gün daha tek birşey yapabilmeniz için çok erken bir süre. Ben bir haftadan önce destek olmadan uzandığım yerden bile kalkamıyordum
Nereleregidem Ada_34tugba 3. Günde ben yataktan kalkabilmek için ters dönmüş kaplumbağa gibi hareketler yapiyodum 😅 bır on güne ihtiyaç var 🤗