Emeel Kızlar bebeğiniz gündüz kaç uyku yapıyor ? Akşam kaçta gece uykusuna yatırıyorsunuz ? Bebeğim çok düzensiz çok sık uyanıyor
Asya-smom Emeel 1 yaş iki uyku yapıyor gece 9 9:30 gibi uykuya yatıyor bazen çok sık uyanıyor bazen daha az dişlere bağlıyorum bende sık uyanmalarini
Lulemom Emeel haftaya 1 yaşına giricek. 2 uyku yapıyor akşam da 8.5-9 da uyumuş oluyo. Sabah 7-8 gibi de uyanıyor. Gece uyanması yok
Mucize-1 Emeel 1 yaş oğlum sabah 8 de kalkıyor öğlen 1 2 gibi uyuyor en fazla 2 saat uyur öğlen de akşam da 9 da yatıyor
Emeel Asya-smom peki oglen uykulari kacta oluyor ? Benim kizim 1 uyku zorla yapiyor oda saat 13h de bi saat uyuyor sonra tekrar uyumuyor aksam uykusuna kadar
Oznur_0708 Emeel erken uyandır 2 uyku yaptır canım gündüz uykusu geceyi etkiler bide zaten şuan 1 yaş atağındalar o da yapıyor maalesef
Mucize-1 Emeel benim oğlum da gündüz 1 uyku yapıyor saat 1 2 gibi uyuyor en fazla 2 saat uyur önceden yarım saat yada 1 saat uyurdu zamanla uzadı şuan 2 saat uyuyor
Asya-smom @“Emeel”#p21802671oyleyse çok yorgun gittiği için uykuya sık uyanıyordur sabah uyanma saatini geri çekip (7 gibi) birinci uykuyu 10 10-30 gibi ikinciyi de 15:00 -16:00 uygulamanız gerekir ben o şekilde oturtmaya çalıştım