Deletedmom812 Kaç kere emziriyosunuz sütünüzün yettiğini nasıl anlıyosunuz hep dolu dolumu oluyo göğüsleriniz ??
Eminos Deletedmom812 cocugumun uykusu keyfi yerindeyse gunluk cisli bezleri 1 margarin agirligindaysa sutum yetiyordur allah her bebegin ihtiyacina gore sut uretmistir sut yeter her sekilde ilk zamanlar yagli sute erisemiyordu bende 2 saatte emzirdim simdi 5 aylik ne zaman isterse veriyorum
ezehraa Deletedmom812 her saat nerdeyse emiyo hatta memeden bırakınca uyanıyo bazen derin uykuya dalarse 2 saat maksimum 3 saat o da anca bi kaç kere olmuştur ikiz gibi dolanıyoruz biz 😃 süt dolunca anlarsın zaten şişiyor ağrı yapıyo ister istemez emzirmek istiyorsun
Deletedmom133 Deletedmom812 kilo alımindan süt içerken yutkunmasın dan kaka ve cis yapıyorsa gün içinde tabi dolu olucak o şekilde canım
Nihankuzey Deletedmom812 sut emzirdikce gelir dolmuyo gogsum diye dusunmr benim goguslerimi gorsen minil ve bomboş gibi yumusak hep uyusam uyansamda dusta alsam hep yumuşak ama sutum masallah yetiyo bebegin emdikce sütun vardir
Damladogann Eminos canım peki günlük bütün bezleri ayrı ayrı margarin kadar mı olmalı yoksa.hepsinin toplamını bı margarin etmeli
Momsboy Deletedmom812 bebeğinizin emdiğinde süt gelmesi için göğsünüzün süt dolu olmasına gerek yokki zaten emdikçe süt gelmeye devam ediyor uzun Emme aralıklarında sütün dolduğunu şişlik yaptığını hissedebilirsin bebeğinizin keyfi yerindeyse doyuyor demektir
ezehraa Deletedmom812 her zaman dolmuyor zaten akşam 6 dan sonra geceye kadar çok az oluyo gündüz gece çok şükür yetiyor ama sürekli emdiği için akşam olmuyo mama da vermek istemiyorum bi şekilde götürüyoruz bakalım gittiği uere kadar inşallah uyku düzene girerde bende rahat ederim biraz
Eminos Damladogann her bi bez bir margarin edemez canim gunluk değiştirdiğin bezlerin toplam agirligi 1 margarin kadar etmeli
Nagihandefne Canım günde 3 defa sabah öğlen akşam olmak üzere rezene yap kendine iç bebeğine geçer hem bebek rahatlar hemde süt yapıyor. Mutlaka denemelisin.
Damladogann Eminos oo çok azmis canım 3 4 margarin ediyodur benimkiler o.zaman çok dolu okuyor bezleri ağır okuyor
Nazl_ag3 2.5 aylık Kilo alımı iyi , istedikçe emziriyorum yani ağladıkca, geceleri 3 saatte bir ben kaldırıp emziriyorum. Gögüslerim gündüz hiç dolu dolu olmuyor sadece geceleri dolu dolu oluyor.
zynpdnc 2 aylık bende sadece anne sütü verdim şimdiye kadar uyanık olduğumda ki gündüzleri hiç uyumuyor her dakika memede durmak istiyor çişli bezlerini kontrol et ve kilo alımını doyuyordur benim gündüz hep emdiği için sönük göğüslerim gece uyuduğumuzda şişiyor sadece
Damladogann zynpdnc gece nasıl uyuyorsunuz peki canım gece emmek istemiyor mu . Benimki mama vermeyince uyumuyor