Ayselmiros 20 günlük bebeğim uyku düzeni yapmak istiyorum olur mu bilmiyorum gündüzleri güzel uyuyor gecede eğer gazı olmazsa ⅔ saat kesintili uyuyoruz ama son bi kaç gündürgece hiç uyuyamıyoruz ⅔ saat toplamda sonra sabahlara kadar ıkınma ayakta sallamayla geçiyor uyku düzeni yapsam belki geceleri uyur yapabilir miyim nasıl yaparım bilginiz varmı
Lulemom Ayselmiros uyku düzeni için çok çok erken ilk 3 ay pek düzen olmaz hatta 4 ay bile olabilir. Ama zaten yenidoğan dönemde full uyuyo olmalı aslında beslenmeye uyanır yada uyandırırsın uyur. TAbi gazını falan mutlaka çıkar
Deletedmon_65 Ayselmiros daha çok erken annesi onun şuan sana ihtiyacı var dış dünyaya adapte değil daha gazı olduğu için uyumuyordur sürekli masaj yapın benim bebeğim bugün 5 aylık oldu hala uyku düzeni yokk 🥲
Merve_35 Ayselmiros ayşe önerin gaz masajı var onu izleyebilirsin YouTube tam ben cok faydasını gördüm.uyku için bü düzen beklememek lazım bu aylarda daha çok küçük
twofruits Ayselmiros uyku düzeni beklemeyin yenidoğan dünyaya adapte olmaya çalışıyor bi taraftanda anne karnında zannediyor hala kendini ama uyku rutini yapabilirsiniz basit şeylerle alt değiştirme beslenme iyi uykular diyip öpüp yerine yatırma gibi uyku zamanının geldiğini anlar 4 ayı bitirdikten sonra da uykuları düzene girer zaten birde uyku aralıklarını şimdiden takip edin çok işinize yarayacak
Yagmur-Cansu22 Daha çok küçük. 4 aylık olduk bugün hala bi düzenimiz yok 😂 atağı, sendromu bitmiyoki düzen kuralım. Kesintisiz uyuduğu en fazla nadiren 1 saat. Şuan gaz dönemi başlar sizin. Yinede biraz bekleyin derim.
Ayselmiros Yagmur-Cansu22 gazını ayaklarını karnına basarak masaj yaparak çıkarmaya çalışıyorum baika yöntem varmı biliyor musınuz
Deletedmon_65 Ayselmiros sürekli karnına saat yönünden masaj yapın bebe yağı ile karnına ılık bez koyun çok rahatlatıyor ve ılık bir duş YouTubedan izleyebilirsiniz çok var.
Lulemom Ayselmiros yüz üstü bırak gözünü ayırma üzerinden. Kendi kendine çıkartabilir. Bu bi yöntem. Çıkaramıyorsa üst midesini omzuna denk gelir. Aşağıdan yukarı sırtına pat par vur elini kubbe şeklinde yaparak. Dizine yatırarak da yapabilirsın bunu. Karnına masaj yap YouTube da videolar var bunla ilgili. Her beslenme sonrası mutlaka gazını çıkar. 15-20 dk uğraş. Birden fazla çıkartırsa rahat eder. Bi tane çıkardı diye bırakma.