Admsavalanli Kizlar merhaba.oglum 2 bucuk yasinda geceleri ayaklari agriyor.ayaklarini gosteriyor hep.lutfen basina gelen varmi?okudum cok kotu seyler cikti
Deletedmom0099 Admsavalanli googlea başım ağrıyo yazsanız kanser çıkarsınız lösemi falan düşünmeyin büyüdüğü için ağrıyordur ama siz yine de doktoruna bahsedin bu durumdan 🌸
Vldnbrra Admsavalanli 2 yaşında kızım bacaklarını gösterip ağrıyor diyordu ayaklarını gösterip ağrıyor diyordu doktoruna anlattım büyüdüğü için kemikleri geliştiği için ağrı hissediyordur demişti yoğurt yemesine süt içmesine fln daha dikkat ettim bol bol yedirdim sonra demedi uzun bir süre arada tekrarlıyor yine yoğurt sür ürünlerini arttırıyorum ben böyle bir çözüm buldum
Oznur_0708 Admsavalanli zayıfsa olabilir benimde çocukken çok ağrırdı ayak ve bileklerim bişeyimde yok şükür erkek yeğenimde aynı zayıf geçen sene 3 yaşındaydı ağrıyodu uyumadan önce yengem ovalıyodu yorgunluktan bence
Admsavalanli Deletedmom0099 merhaba canim.bu gun 40 atesle doktora virdik virus cikti antibyotik kullaniyor.kan tahlili vermistik.kan tahlillerine bakiyorum cok kotu cikmis.googlede arastirdim losemi belirtileri gibi cikti.ayak agrisida eklenince bilmiyorum yaa
Admsavalanli Doktor ciddi bi sorun olmadigini soyledi ama ne bileyim aklimda subhe var.yarin baska kontrollere goturmek istiyorum
mira___ Vldnbrra benim kızımda 23 aylık sürekli bacaklarını gösterip acıyor diyo. Süt içiyor ama diğer süt ürünlerini kesinlikle ağzına vurmuyor buna bı çare bulamadım ne yazikki
Vldnbrra mira___ sadece süt içiyorsa bir müddet sütü biraz fazla verin baktınız yeterli gelmiyor eczacınıza danışıp bir takviye alabilirsiniz bence yararı olur.
Grupyildizi Kiz ne losemisi evham yapma kemikleri gelisiyordur kendim bileli bende oyleydim buyuk kizimda oyle derdi boy atarken simdi ufagida der arada masaj yaparim takilma bise olmaz losemi olsa vucudu morarir Allah korusun gelisiyo cocuk ondan