Brcakts Kızlar oğlum bi kaç gündür kusuyor mama içince acaba mama sıcakta bızuldu mu kokusu biraz tuhaf olmuş havalar haliyle çok sıcak acaba buzdolabına koysam sorun olur mu
biryazmasali Brcakts sadece mamayı içince mi kusuyor peki ben sıcaklarda buzdolabına koyardım ama koymadığımda olmuştur kutusunda bozulma olmaz eğer ıslak kalmadysa
Rainnnn Brcakts buz dolabına koyunca geri çıkarıp hemen koymak lazım çünkü soğuk sıcak daha çok bozuyor . Ev kaç derece
Merveee_94 Brcakts ben aptamil kullanıyorum ve hiç dolaba koymadım hep mutfağımda durur hiç bozulmadı ama belki son kullanma tarihi geçmiş olabilir kutunun üstünde yazar ona bakın isterseniz
Brcakts oglumuz01 aptamil sitesine baktım 39 derece üstündeyse evdeki sıcaklık dolaba koyun diyor ama bilemedim
Brcakts biryazmasali evet sadece mama içince kusuyor yeni kutu açıp dolaba koydum içti ondan olmadı mesela
Rainnnn Brcakts o zaman sıkıntımılmaz ama mama dolaba koyulmaz deniyordu bende geçen haftaki kutuyu koymuştum çok sıcaktı ev 30 dereceydi