Sevo97 Kızlar tatile gittik ve tatilde burnumun üsttü yandı sonra baktım uçuk çıkmş burnumun üstünde hiç acı yanma falan olmadı daha bugun fark ettim bebeğime inşallah geçmemiştir çok korkuyorum ister istemez öpmüşte bulundum bugun misafirim vardı hiç durmadı kucağımdaydı sürekli çok korkuyorum ne yapsam çabuk geçer yada bebeğime geçip geçmediğini nasıl anlarım
Anneolunca_g05 Sevo97 ben dudakta cikinca zovirax krem aliyorum hemen gidiyor gecip gecmedigini artik yuzunde birsey cikinca anlayacaksin ama inşallah geçmemiştir😊
yldrm986 Sevo97 zovirax kullanıp c vitamini desteği alın, ateşinizin yükselmemesi lazım, ateş uçuğu artırıyor.Allahin izniyle bebişe geçmez canım, inşallah 🙏🏻
AselZeynepli Sevo97 ben de de çıkmıştı bi hafta gecmedi bizimki de kucaktan inmez eczaneden bi ucuk kremi aldim hemen gecirdi
Zuhal-2019 Sevo97 ben bebeğim 20 günlükken uçuk oldu dudağımda 6 tane ona bile geçmedi endişelenme bişey olmaz inş her türlü antibiyotik ve uçuk kremi kullanabilirsin
Sevo97 Anneolunca_g05 inşallah internette araştırdım çok tehlikeliymiş bebekler için daha 2 aylık oğlum kabarık kabarık olmş burnumun üstü acaba burun da da işe yarar mı ya
Anneolunca_g05 Sevo97 yarar bence ikiside uçuk bide o ilaçta uçuğa etki ediyor ya bur deneyin bence zararı olmaz yararı olur belki
yldrm986 Sevo97 bişey olmaz inşallah canım,çok dikkat etmek lazım,ben öpmeye çok korkuyorum 8 aylık oldu bebeğim,kimseye de öptürmem