Thesra Toplumsal cinsiyet kalıplarına karşı kız çocuklarının hayallerini gerçekleştireceği bir dünya dileğiyle... 💜 Kutlu Olsun 💜
gyns Thesra İnşâALLAH.. Kız çocuklarının horlanmadığı, ötekileştirilmediği ve dışlanmadığı bir dünya ümidiyle🤲🏼.. Ve tabiki kız erkek fark etmez, çocuk istismar ve ihmalinin olmadığı bir dünya😶..
Bilge Kızlarımızın geleceğe umutla baktığı vatanına milletine hayırlı birer vatandaş olarak, en önemlisi de vicdanlı, iyi birer birey olarak yetişmesi ümidiyle...
Thesra Bilge Umarım öyle olur bunun için bize verilen görevleri en layıkıyla yerine getireceğimizden hiç şüphem yok🙏🙏🙏💐💐
Thesra [bilinmeyen] Hhaha😂😂 ayy evet benimkiside erkege benziyor hayir oembe giydiriyorum yine de erkekmi diye soranlar oluyor😂 ardindan gelen erkek olucakmis derlermis🤭🤭🙄🙄🙄😅😅
Thesra [bilinmeyen] 😅😅umarim cabuk uzar bende uzasin biran once diye bekliyorum bu arada hani derler ya sifira vurun daha gur cikarmis diye ben oyle yapmaktab ziyade kuafor bana uclarindan kessende aynisi ilur bosuna o kadar kisa yapmayin sozunu denemek istiyorum bir fikrin varmi bu konu hakkinda
Thesra [bilinmeyen] Ay evet mantikli olan bencede uclarindan almak bende vurmiycam cok cirkin oluyo bebeler o zaman😅😅😅
Selin42 Rabbim kız cocuklarımızı korusun kutlu olsun canım iyiki bi kızım var cok sukur gurur duyuyorum :)
Thesra Selin42 Amin canim benim kesinlikle Bende senin gibi dusunuyorum kiz erkek asla Farketmez rabbimin en guzel en ozel nimetleri onlar bize saglikla buyumelerini nasip etsin insallah🙏🙏🙏