Akaan Merhaba arkadaşlar oğlum 11 ay 7 günlük ve 3 gündür ishali var ve bugün 3 4defa felaket derce kustu aşırı çok hemde acile götürdük serum taktılar ilaç felan verdiler geçmedi ondan öncede krup olmuştu oksuruk ateşi vardi öksürüğü azaldı şimdi kusma ve ishali var acile götürüyorum bisey yapmadan gonderiyokar bugün dr nin önüne kustu da serum taktılar bilgisi olan varmış acaba ciddi biseu varmidir pazartesi çocuk dr goturcem ama genede korkuyorum lütfen yazinnn
Mmrryy Akaan merhaba bebeğiniz nasıl olsu. Benimki 10buçuk aylık iki gündür felaket kusma ve ishali var nr yapacağımızı şaşırdık. Biraz saha devam ederse hastaneye yatar dedi doktor
Adalina751 Akaan kusma ishal ateş şikayetiyle gittik kaka tahlili verdik Adebovirüs pozitif çıktık 2 gün hastanede kaldık ama kızım hala çok kötü
ftsdmrhn Kusma ishal salgını var, ben annem dahi bu virüse yakalandık. İlacı vs biseyi de yok. Anca mide bulantısı kesici, ya da prebiyotik falan veriliyor. Sizinki de o salgindandir muhtemelen.
Akaan Mmrryy ishal için ilaçlar verdiler prebiyotik ilaçlar verildi kusmasi azaldı ishali hala devam ediyor
Mmrryy Akaan Allah yardımcımız olsun. Eşim ve bende de var. Kızımda bizimkinden daha ağır 😔 probiyotik yazıcam demişti doktor toz yoğurda karıştırmak için. Yazmayı unutmuş tekrar istiycez
Minnos34aslan Akaan bizimde kusma ishal vardı doktorun verdiği antibiyotik ilacı kestim ishal kesildi sizin de varsa vermeyin ishali kesilir
Mmrryy Akaan bi de idrar tahlilini nasıl verdiniz. İshal olduğu için hiç çiş yapmıyor. Azıcık yapıyor o da çok fenankokuyor
Akaan Mmrryy idrar almadılar kan aldılar şükür temiz çıktı ilaç ve prebiyotij verdiler bugün daha iyi kusmasi azaldi
ipekk05 egelsenkonuss bizde verdik ishal ateş vardı kakasında mukus görülmüş sümüklüydü lökosit 10-13 değerlerde çıktı doktoru ilaç başlamadı probiyotik verdi sadece ya
Gmze1998 Akaan geçen hafta aynı sorun bizde olmuştu hastaneye kadar 8 defa küstü hemen iğne vurdular kesildi iğne yapmadılar mı size probiyotik verdi özel ilaç 180 TL onu aldık icirdik işte halsiz kalirsa hala getirin serum bağlayalım dedi doktor hava değişiminde olabilir hemen aklınıza virüs gelmesin