Bebetooo_123 Agjllhgo47 Çarpıntı, kaşıntı,sinirlilik,kilo verme , aşırı terleme bu belirtiler var ultrasonla bakıldı birşey çıkmadı çok şükür.İlaç kullanıyorum kontrole gitcem bitince
Oznur_0708 Agjllhgo47 kilo alamıyorum hızlı kilo verme sinirlilik kalp çarpıntısı deri kuruluğum saç dökülmesi halsizlik yorgunluk haşimato var bende
rabiaksoy Agjllhgo47 hamilelikte olmuştu ilaç kullandım saç dökülmesi yorgunluk sinirlilik halsizlik çarpıntı
Grupyildizi Ben 🙋🏼♀️ yani ben evhamli bir insanim yeri gelir birden basim doner bu troid den dolayimi bilmiyorum elim ayagim titrer falan benim cok sacim dokuluyor doktora kontrole gidiyorum devamli ulturasyon cekiliyo tahlil uapiliyor biyopsi oluyorum tmm diyor ilac falan vermiyor zayifim baya birde kilo alamaiyorum
Zelis1705 Bende hipotroidi var. Halsizlik çabuk yorulma var. Şu an ilac kullanmiyorum ama degerlerime gore karar veriyor doktorum.
Agjllhgo47 Bebetooo_123 son zamnlarda bnde unutkanlık basladı bn ılac kullnıyrum kullanmama ragmn ılerlıyo herlde