Denizanasi92 Annemin evinde yakarca var mahvediyorlar insanı. Bebeğimi de ısırmış pislikler ya incia markasına baktım ama dünya kadar kimyasal yazıyor arkasında evde doğal yolla yapabileceğimiz ya da bildiğiniz doğal bir çözüm var mı
Denizanasi92 Limonn arkasını okudunuz mu yeni nesil doktorlar sırf reklam amaçlı doğal diyor ama bakıyorum bi sürü şey var
Denizanasi92 SeninAnnenBirMelektiYavrm süreyim mi vücuduna elini falan emiyor ya korkuyorum baska bişey sürmeye
SeninAnnenBirMelektiYavrm Denizanasi92 eline sürme ağzının değmeyeceği yerlerine sür kokudan zaten yanaşmıyorlar
Limonn Denizanasi92 eczacimiza demistik o arastirip getirmiş uzerinde de organic diye yaziyor kokulu guzel dun sıktım bacaklarina isirmamis hic koluna sıkmamıştım kolundan isirmis
Denizanasi92 Bkalcik bu sayfa mühendisin oğlu sayfasından alıyor gönderileri. Mühendisin oğlu kim para verse ona zararsız diyor. Arkasını okudum incia harici dedim :)
BebekC Siveno aldım ben. Ama kendiniz dr evde yapabilirsiniz. Okaliptüs yağı, aynısefa yağı ve lavanta yağını 20 damla koyup 50cc su ile karıştırıp sprey şişesine koyun ihtiyaç oldukça sıkın vücuduna.