yagizalp Benim oğlum da var 2 yaşında elinden tutmadan kendi başına yürümüyor, ayakta duruyor koltuklara masaya çıkıyor ama kendi yürümüyor, emar çektirdik çok şükür birşey çıkmadı tıp açısındann
Merveth Aliniko kapalı derken neyi kastettiniz anlamadım ama büyükçe bi gamze gibiydi çukur gözle görülür şekildeydi yani
Angelangelll -nuurr9206 13 yaşındaki oğlumda vardı ve inanın burda okuyunca farketmiştim. Bı sorun olmadı şükür. Geçenlerde aile hekimimiz sırtını dinlerken farketti altına kaçırıyor mu dedi yok dedim bişey demedi
Duygusuz -nuurr9206 merhaba mr cektirebşldiniz mi sonuc ne cıktı Dr ne dedi acaba biz hala cektiremedik de merak ettim durumunuzu
MySunny Youtube de osman gönülalın bu konuyla ilgili yeni bir vidyosu var,detayları ayrıntılarınordan dinleyebilirsiniz
Phersephone -nuurr9206 Dr Osman gönülal ı bir izlemenizi tavsiye ederim son videosunda yine bu konuda ayrıntılı bilgi verdi kendileri. Rabbim şifa versin 🙏🏻
YYenianneeee -nuurr9206 canım merhaba sakral gamze ile ilgili araştırma yaparken bu postunu gördüm eski bir post ama dikkatimi çekti benim kızımda da sakral gamze var doktor önemsiz dedi geçti ama bende de var ve ailem hiç farketmemiş bendekini bende çocukluğumdan beri ayağımı içe basıyorum sağ ayağımı ve arada bir şişme, ağrı oluyor o kısımda sen bir daha çocuğuna baktırdın mı?
-nuurr9206 YYenianneeee ben en son 1 yıl oldu çektireli sıkıntı çıkmamıştı ama 6 ay sonra bir daha istemişlerdi. Yaptırmadım blmyrm napacağım
Sibelkayaa -nuurr9206 lütfen mr çektirin bizimde popoda hafif şişlik çıktı yarın yatış ve perşembe ameliyat olucak omurilikte kist çıktı