Sfybsfyb Silikon uçla emen bebek doyuyormudur süt bu şekildedir artar mı kullanan anneler öneriniz varmı
lolaa Sfybsfyb bebek muhakkak doyuyordur canım o sadece bi yöntem,doymayı etkilemez bebek emiyosa sorun yok zaten emdikçe de beyine süt üretim sinyali yollanıyor sütün de olur ama bi süreden sonra silikon ucu bırak bence, öyle daha verimli emzirirsin
Esralparslan1 Sfybsfyb canım selam meme ucum olmadığı için bende meme ucu kullandım sütüm akıyordu geliyordu göğüsümde bile uyuyordu emdikten sonra hiç mama vermedim 1. Ay kontrole gittiğimiz de kilosu eksik geldi mamaya başladık sonra silikonla çok çekemediğini söyledi doktorum süt sağma makinasıyla 2 ay sağıdım sütümü ama sonradan kesildi sandıkla kesilir demişti doktorum emmeye benzemez demişti çok üzüldüm emziremediğim için 🥲 umarım sen emzirirsin. Yaralar çok oluyor hep göğüslerini sil yıka mutlaka
Sfybsfyb lolaa canım her gün uğraşıyorum emzirme esnasında silikonu çıkarıyorum ama memeye dudağı değince bile diliyle itiyor ağlıyor bende doymuyor sütti artmıyor diye bırakmk istiyorum temizliği falanda çok zor oluyor
lolaa Sfybsfyb emzirme danışmanı sorununu çözer aslında.böyle çok bebek var çünkü.inşallah en kısa sürede çözüme kavuşur.
Sfybsfyb Esralparslan1 her emzirmede deniyorum silikonsuz ama almıyor canım benimde memede uyuyor ama yatağa koyujca uyumuyor elleri ağzında sürekli mama verince daha rahat oluyor en azından 1 saatte olsa uyuyor