Dondurmalikahve Kullananlar varsa yorumları bekliyorum. Nasıl bi içeriği var, çocuklarınız seviyor mu güzel oyalanıyor mu?
Balkizlarim Dondurmalikahve bunun bir tık değişini kullanmıştık çok beğenmişti 💐 Bunu kullanmadım üstte kalsın yinede 🍁
AgentMom Dondurmalikahve kızım 23 aylık yükselen zeka Nın setlerinden aldım. İlk stickerim zeka kutum. Sende yaşına göre olana bak istersen. Baya güzel setleri var
Balkizlarim Dondurmalikahve adeda zeka , ve dikkat güçlendirme seti canım 2 sene oluyor kullandığım yeni değil 🙈
Dondurmalikahve AgentMom Teşekkür ederim 🌼 Onun kes yapıştır ve parmak boyama setleri var canım onları kullanıyo musunuz?
AgentMom Dondurmalikahve daha almadım canım. Cırtlı Etkinlik kitabı var, konuşturan kitap seti ve konuşuyorum kitap setini kullanmaya başladık. Bunları bitirince alacağım. https://ty.gl/j2xttme4sd Bu boyaları aldık bunları kullanıyoruz şimdilik
Dondurmalikahve Balkizlarim Evet canım adeda var 3 yaşını kullanıyoruz 4 yaşa alacağım ama kış gelsin de şu an yapamaz diye düşünüyorum🙈 Tekrar teşekkür ederim 🌼