Ayselmiros Bir bebeğin çok gazlı olup olmadığını nasıl anlarız yani neye göre diyoruzsunuz kızlar benim bebeğim çok gazlı diye
Melekbas Ayselmiros ikinir surekli ve susmadan aglar uykuya dalamaz uyusada surekli ikinarak uyanir. Bazende belli saatlerde susmadan aglar
MRKbra Ayselmiros ayaklarını karnına doğru çekip ağlıyor gazını çıkarttığında da rahatlayıp uyuyo ordan anlıyordum ben
Ayselmiros Melekbas acemi anneyim bilmiyorum bebeğim gün bi kere falan öyke az önce gaz masajıyla çıkarttım öğrenmeye çalışıyorum
Melekbas Ayselmiros kotu birsey soylemedim nasil anlayanileceginizi yazdim, surekli ikiniyorsa zaten koliktir ne kadar oldu bebeginiz dogali
Ayselmiros Melekbas 19 günlük öyle ıkınması yok iki gün önce gece felan baya uykusunda ıkındı durdu peşine ihsal oldu gaz ilacı ağır geldi sanırım kestim bugğn normale döndü biraz şükür
Melekbas Ayselmiros uc haftalikken basliyor genelde takip edin Gaz damlasi her cocuga iyi gelmiyor Benim bebegim cok gazliydi butun damlalari denedim pahalisindan ucuzuna bir tek metsil iyi geldi. 20 gunlukken basladi