AylakMatmazel Merhaba bebeğim 34+5 doğdu. Bugün doğalı 23 gün oldu. Doktor ocean microfer kan ilacı verdi günde 4 damla. Ama ilacın üzerinde 4/10 yaş grubu çocuklar için yazıyor, kafam çok karıştı. Yenidoğan bebeği olup bu damlayı kullananan var mı acaba?
YgmrEla AylakMatmazel 31 haftalık doğdu kızım. Ama biz 4.ay başladık, ocean microfer kullanıyorum bende.
AylakMatmazel Arzuuk62 erken mi acaba bize emin olamadım. Doktoruma güvenmek istiyorum tabii ki ama İnsan bi endişe etmiyor değil.
gns_123 Bende yaş ibaresini sordum hem doktora hem eczaneye siz ona bakmayın 4aydan itibaren kullanılıyor bakanlık izin yazılarından dolayı bu şekilde yazılıyor dedi
AylakMatmazel Hazalinannesi teşekkür ederim şimdi araştırırken gördüm ben de. Bir de havalar çok sıcak nerde muhafaza ediyorsunuz? Dışarıda mı, dolapta mı?
AylakMatmazel simaybrcu evet öyleymiş biraz panikledim teşekkür ederim. Peki ilacı dışarıda mı, dolapta mı muhafaza ediyorsunuz? 🤔
gns_123 Saras kilosu kadar veriliyor benim bebeğim çok zayıftı 5kiloysq 5 damla seklinde veriliyor dedi