Hayallerhayatolsa Aklıma göre içecek şeyler içiyorum gündüz ilk günüm kafama koydum inşllah bi 60 olursam burdan bilgilenelim Ekmeksiz kahvaltı Ayran süt akşam bir tanem yemek ekmeksiz Biberli yoğurt yapcam salatalık 🥒 Bana kolay gelsin 🫢😊
Muzreis Hayallerhayatolsa az önce koca bı menü hamburger gömen ben gruptan ayrıldı 😂😂😂kaç kilosunuz ki
Elifkskl Hayallerhayatolsa bende diyetteyim 76 ile başladım şuan 71 kiloyum 20 gün oldu diyete başlayalı akşam dozu kaçırmazsan ve evde egzersiz yaparsan gider
Egemenin_Annesi Hayallerhayatolsa 2 bucuk aydir diyetteyim 13 kilo verdim 81 bucuktan 68 e indim hedef 65 simdilik bakalim
Hayallerhayatolsa Biricik_11 istiyor mu gerçekten kimi almak istiyor kimi vermek ne değişik bir alemde yaşıyoruz
Hayallerhayatolsa Muzreis 72 bacı bende yiyordum İnan doymak bilmiyorum heleki dılarda be bulursam yiyorum Şuan ianada bindim sadece pazar günleri kaçamak yapcam
Hayallerhayatolsa Elifkskl şimdi 1 saat yürüyün sonra 1 buçuk çoğaltmam inşlllah arada bi acıkma yokluyor amaidare etcem 1 ay
Egemenin_Annesi Hayallerhayatolsa Tesekkür ederim 😊 yok kendi yöntemlerimle aralikli oruc ve yediklerime dikkat ederek iyice alistim bu tempoya haftada bir gün izin veriyorum kendime onda bile fazla geliyor bazen eski halime dönmek istiyorum 😄
Hayallerhayatolsa Egemenin_Annesi migde alıyor demi az yemeye bende dün afedersiniz yemeğe çıktık yiyemedim