Poyrazin_annesii Uygun fıyata robot supurge almak ıstyrm . Kullananlar yardımcı olabılırmı. Hangı marka kullanıyorsunuz memnunmusunz
HEY03D Poyrazin_annesii ben Roborock s5max kullanıyorum süpürmesinden çok memnunum. Büyük süpürgemi koltuk kanepe süpürürken kullanıyorum. Robot her gün süpürdüğü için ev kirlenmiyor, nöbet usulü 5 gün çalışıyordum 2 gün de okula gidiyordum üstüne hamileydim. Eşim aldı iyiki de almış. Doğumdan sonra bel fıtığı oldum bi düğmeye basıyorum evi süpürüyor. Büyük süpürge gibi beklentin olmasın sadece sürekli çalıştığı için ev temiz oluyor. Silmesi ıslak mendille silme gibi düşün. Ben koltuk altlarını felan sprey mopla alıveriyorum. Yatağın altına silmesi için robotu gönderiyorum eğilip belim ağrımasın diye
Yesimefe0 Poyrazin_annesii Tefalinkini kullanıyorum 18 aylık ve55 günlük iki oğlum var doğum hediyesi olarak aldırdım eşime ben 3 aydır normal süpürgeyi çalıştırmıyorum
Mervesk Poyrazin_annesii Bende 360s 10 var ben aşırı memnunum bebeğimiz doğduğunda aldık vallahi çok rahatlık
neslicanben Poyrazin_annesii o zaman roborock çok iyi eltim kullanıyor memnun. Bende alacaktım ama sadece salon koltuklarım yüksekte işimi görmeyeceği için dyson aldım 🫣
Sadeceanne1612 Poyrazin_annesii xiaomi vaccum mop pro 2in1 istiyorum bende 3 bine kadar düşüyor tek farklı haritalandirma yok ama dersen benim buycem 8 9 bin o zaman roidmi eve plus aşırı iyi
Sevilayaslhn Xiaomi vacuum mop pro 2 kullanıyorum, çok memnunum hem süpürüp hem silmesinden. Düzenli kullanımda ev hiç kirlenmiyor. Arkadaşların dediği gibi haftada bir kez ihtiyaca binaen koltuklar üstü vs için normal süpürge açıyorum.
Sadeceanne1612 Poyrazin_annesii hayır olmadığı için ucuz diğerlerine göre haritalandirma olan modeli 7 bin
Sadeceanne1612 Poyrazin_annesii hayır internetten videolarını izleyebilirsiniz nasıl anlatayım tam bilemedim o yüzden yani boş bulduğu yere giriyor öyle soyliyim haritalandirma da oda seçip yönlendirme farkı var