Mindik Sma comfort mu ? Bebelac gold mu ? Hangi mama daha iyi suanda sma comfort kullanıyorum ama bebelac goldu da merak ediyorum genel olarak gaz, kabizlik gibi yada sık kusma gibi sikayetler yapiyor mu ?
Mindik Balkizlarim comfort kullaniyoruz ama artik etrafimdaki hic bir markette bulamiyorum sadece optipro var optiproda gaz yada kabiz yapar mi bilemedim comforttan memnunduk
Balkizlarim Mindik comfort gazlı bebekler için optiro normal bebekler de kullanıyor gaz vesaire olmayanlar da ✨
Smyrna_Lina Mindik biz de sma comfort kullanıyoruz. 6 aylık olduk sma comfort 2’den devam etmeyi düşünüyorum. Geçen trendyoldan sipariş verdim iki adet. Hipp de kullandım o da gayet iyi geldi kızıma
Poyrazin_annesii Sma optıpro kullandk dogdugundan berı. Suan 5 aylık olduk bebelac gold ve bebelac kullanıyrz
Mindik Balkizlarim benim oglum gazliydi comfort kullandigimizdan beri kendi gazini cikarabiliyor kolay kaka yapiyor tabi mamadan midir emin degil bir cok sey yaptik gazi icin simdi degistirirsem korkuyorum
Mindik Poyrazin_annesii nasil peki yani ikisinide kullanmis biri olarak bir fark gordunuz mu hangisini onerirsiniz