gocebebirbayan Kızlar evin rotasını uygulama üzerinden oluşturan modeli varmış. Bu sayede bir yere çarpmıyormuş. Hepsinde var mı bu özellik? Yoksa hangisinde var yardımcı olur musunuz 🌸
Suleasya gocebebirbayan aslında tüm süpürgeler harita ciziyor. Sadece benim ki mesela haritayı supurme islemi bitince siliyor. 2in1 essensitial var bende . Odaya götürüp düğmesine basıyorum. Telefondan da kontrol ediliyor nerde ne kadar süpürmus vs ama tusa basmak daha kolay geliyor sonuçta her türlü odadan odaya ben taşıyorum diye tasimisken basiveriyorum
gocebebirbayan cocomelon33 ya hepsinde olmuyor dedi burda bir komşum da. Anlamıyorum ben ondan sordum 😁 haritalandırma hepsinde yok dedi
cocomelon33 gocebebirbayan harita özelliği hepsinde yok sanırım robotu odaya götürüp tuşuna basıp çalıştırdıklarını duymuştum ben uygulamadan yapıyorum
cocomelon33 gocebebirbayan araştırdığınızda bilgiler özellikler kısmında yazar genelde biz özelliklerine bakıp almıştık
DilosSn DilosSn bende xiaominin yan markası viomi v2 pro var haritalaması vs herseu mevcut cok memnunum o modele de bakabilirsin