Halimea Kadersizxww işe yarıyo mu cnm , nasıl kullanılıyor bilmiyorum . Bilen annemiz vardır illaki….
HonKiPonKiDoNiNo Ayy nasil bir tas o, gercekten sabirlimi olunuyor ?.. Boynuma takayim 5 - 10 tane yaa, nerede satiliyor?
Tug45 Esoca38 yarıyor ben sürdüm bebeğimin kesmek için sütten sonra yara olmuş dedim bakıp açtı Bi kaç kez sonra ağzını sürmedi bıraktık öyle
Kadersizxww Esoca38 kesinlikle yarıyor az önce denedim ve şuan bebeğimi uyuttum size yazıyorum 🤣 taşı ıslatıp memeye sürdüm ikisnide çünkü birinin tadı acı olunca diğerini isticek ilk ağzına aldı boğ dedi diğer memeyi emmek istedi onuda aldı aldina pişman oldu mizmizlandi 10 dk koltuğa yaslandim aldim kucağıma sırtına vura vura (gazını çıkarır gibi) pispisladim ninnni söyledim 5 dkkda uyudu yatağına koydum uyanırsa napcan onu bilmiyorumm🤣🤣
Esoca38 Kadersizxww ayyy çok sevindim vallahi. Benimki memede uyuyor hep 🤦 gecede iki kere kalkıp emip yatıyor henüz kesmek için küçük 8 aylık zaten ama 1.5 yaş gibi Bende kesmeyi düşünüyorum uykuya bir çözüm bulursam inşallah bende tek kaygım o şuan 🤦
busrasevim33 Kadersizxww naptınız acaba bende başladım sabır taşına ama gece ve uyuturken ne yapacağımı bilmiyorum gece çok uyanıyor bıraktıysanız memeyi hala uyanıyor mı geceleri