Dreamsrain19 Kızlar kızım 4 aylık kehribar kolye almak istiyorum faydasını gören var mı yada orjinal olup olmadığını nereden anlarım önerebileceğiniz siteler var mı hem kızıma hem kendime almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Wanderlust Dreamsrain19 memnun olan cok ama ben once bebegin ilk disinin cikmasini beklemenizi oneririm. Oglum 16 aylik hic dislerinde ates vs yasamadik azi dislerini bile ciktiktan sonra farkettik suan 12 disi var hepsi sorunsuz gecti. Sadece kaka sayisi ve kivaminda degisiklik oldu oyle anladik ki dis cikariyor. Simdi Ben kehribar kolye alsaydim asiri overdim ay hic anlamadik ne ates oldu ne salya vs diye o yuzden onerim once bebeginiz nasil cikariyor bir bakin ona gore alin 🌸
Saadet14 Dreamsrain19 Bende cok kararsizim hala alip almama konusunda alttan 2 disimiz cikti ates olmadi şükür ishal tarzi ve huzursuzluk oldu hircinlik. O yuzden hala kararsizim alip almama konusunda
Dreamsrain19 Wanderlust valla gece uykusu yok elleri sürekli ağızda huzursuz 1 aydır geceleri doğru düzgün uyuyamıyoruz bnde diş başlangıcına bağlıyorum salyası arttı falan bilemiyorum ilk bebeğim 🥹
nilesea Wanderlust ya çok sağolun cidden aydınlatıcı bir yorum, şeyi merak ettim kakada ne gibi değişiklikler oldu?
Dreamsrain19 Saadet14 bizde hırçın huysuz uykusuz artık ne varsa hepsi bizde her yeri yatak olarak görüyorum
Wanderlust Dreamsrain19 4.ay atagidir dis icin erken henuz ama tabi belli olmaz erken cikaran bebekler de var
Saadet14 Dreamsrain19 eger bu anlattiklarin atakla birlestiyse vay haline ama diş icin erken olabilir bizde de bu donemde basladi 6.5 aylikken cikti
Dreamsrain19 Wanderlust ayy 4 e yeni girdi 3.cü ay nasıl geçti anlatamam ilk doğduğunda bu kadar zorlanmadım 3 ay bni mahvetti uykusuzluk iştahsızlık tam 1 ay sürdü
SuzanNaz Dreamsrain19 D&R sitesinde var 93₺ biz aldık kullanıyoruz ve gerçekten işe yarıyor özellikle benim kızımda salyası azaldı 👌
Wanderlust nilesea kaka rengi degisiyor ve sikligi mesela gunde 1 yapiyor ama dis donemi 3-4 yapiyor🙈 bir de dis kakasi poposunda kizariklik yapiyor baska zaman hic pisik vs olmaz hergun kaka yapsa dahi. O zaman anliyoruz ki yeni bir dis geliyor 😊