Eylul-09 Bu peynirden bebeğine veren var mı acaba hanımlar? Kızım nasılsın 9 aylık, bu zamana kadar hep evde lor yaptım verdim ama değişik tatlar da alsın istiyorum. O yüzden araştırma içerisindeyim. Sizler hangi peynirlerden veriyorsunuz?
Noname21 Eylul-09 biz Malatya dan getirtiyoruz kalıp peynirler vermek istemiyorum hic. Ama alacaksan tahsildaroglu falan al bence
aydangok Eylul-09 muratbey sürmeli peynir deneyebilirsiniz. Çok az tuzlu. Bebekler de düşünülerek yapılmış
Emrymn Arkadaşlar ek gıda dönemlerimizden bahşeder misiniz ? 7ay 12 günlüğüz ve yemek ile aramız yok 😢 çok üzülüyorum
minnakimm Emrymn 8.5 aylık benimde kızım valla ben de şaşırıyorum ne yapacağımı evde ne varsa karıştırıp pişiriyorum genelde iki günlük yapıyorum çok nadir tek öğünlük oluyo tarhana falansa ama en çok kahvaltıda bişey bulamıyorum tuzsuz peynir zeytin yok piyasada ne yediriyorlar acaba kahvaltıda ekmek hiç vermedim daha ben
Eylul-09 minnakimm ben genelde kahvaltıda lor peynir yaptım evde. Zeytini de 1 gece önceden çekirdekleri ayıklayıp suya koyun tüm tuzundan arınsın. Sabah suyunu süzüp robota koyun 1-2 yemek kaşığı da zeytinyağı. Çekin küçük parçalar haline getirin, kahvaltısında rahatça verebilirsiniz.