Necmiye-ikra neslicanben ben avent kullanıyorum ama biberon uçları çok pahalı değiştirmek istiyorum o markayı çok oneriyorlar
neslicanben Necmiye-ikra ikili olandan almıştım içinde de 3 adet ucu vardı. Hiç gaz felan yapmadı kii benim bebeğim prematüre. Daha çok gazlı olma ihtimali yüksekti. Çok şükür bi sorun yaşamadık
neslicanben Necmiye-ikra 😂😂 ya o biberon ucunun kenarlarında hafif delik gibi yerler varya ordan geliyor sanırım havayı ordan mı bırakıyor nedir 😂
Esraemir34 Necmiye-ikra Philips avent de kullanıyorum suluk odanda çok memnunum diğerlerini bilmiyorum
Papatyamkuzum Necmiye-ikra chicco aldım ben gayet güzel. Bide wee baby’nin biberonunu su için, chicconunda mama için kullanıyorum. İkisi de cam güzel. Ama nuk’un alıştırma bardağı tarzında olan biberon bardaklarından alcam
Necmiye-ikra Esraemir34 aventin biberon uçlarını aylarına göre alıyorsunuz dimi bide emerken ses çıkarmıyor
Esraemir34 Necmiye-ikra yani benim şuan kullandığım suluk biberon u kullanmadım çok güzel suluk ses çıkarmıyor