Meltemidil Merhaba , 1 ay 13 günlük kızım ve çok gazımız var doktorumuz biagaia vermişti ama pek faydasını görmedik dün eczaneden sam simplex gaz damlası aldık kullananız var mı günde kaç kez kaç damla veriyorsunuz
Dilaraa Meltemidil nasıl kullanılıyor bilmiyorum tam olarak unuttum ama uzun süreli kullanın değişmeyin güzel bir damla. İnteneye baksanıza Bi kesin yazıyordur kullanımı
Ejderhahavva Meltemidil günde 4 damla demişti eczacı ben 6 veriyordum ama devamlı kullanmanız lazım yoksa etkisi olmaz
cicekannesi22 Meltemidil benimde bebeğim 1 aylık bende bio gaida aldım işe yaramadı sonra eczaneden sap simplex aldım eczacı kız günde 15 damla dedi etkisini gördük çok şükür
aylinasikk Meltemidil günde 4 kez 8 damla bizde 2 ay boyunca bu şekil kullandık çok işe yaramıştı rahatlatmıştı bizi düzenli kullanmaya özen gösterin 😊
Meltemidil Ejderhahavva çok teşekkür ederim ederim umarım faydasını görürüz çok kötü yavrum kıvranıyor resmen
Ejderhahavva Meltemidil inşallah ise yarar gün içinde de bol bol bacak karın mesajı yapın malesef zor bi dönem ama geçer inşallah tez zamanda
Twinkle Meltemidil her gün aynı saatte vermelisiniz yani saati şaşınca pek etki etmez. Ben günde 5 damla veriyordum🌸
Meltemidil Twinkle teşekkür ederim canm dün 7 de verdim o şekilde devam edeceğim inşallah faydası olur
Bebegimucizem Meltemidil iki damlayı bir kullanın faydasını öyle görürsünüz bir de zaten biri takviye edici digeri damla bioga beş damla verin sam simpleks de günde iki defa onbeşer damla
Mltmstn Meltemidil bizde 42 günlüğüz sab sinmplex ve biogaia kullanıyoruz sabı günde 4 defa 5er damla diğerini günde bir defa 5 damla ve biogaiyı aynı saatte veriyorum gece 12 de faydasını gördük gazını çok güzel çıkartıyo
Deletedmom019 Meltemidil biz biagai la birlikte kullanıyoruz. Sab simplex günde 3 kere 8 damla eğer cok sıkıntı yasarsak 15 damlaya kadar verebilirsin dedi doktorumuz. Biagai da günde 1 kere 5 damla seklinde