Duyguyagizhan Menenjit asisini kaçıncı ayda yaptırdınız kızlar ve bebeğinize nasil etkiler oldu nelere dikkat etmem gerekir aşı öncesi bazı anneler calpol veriyormuş ne yapmak gerekir
mimikkralicesi Duyguyagizhan 2bucuk 3.aya girişinde iken yaptırdık biz menenjit ve rota virüs aşısını doktorumun önerisiyle de aşıdan sonra eve gidince direk calpol verdim ne ateş nede başka bir yan etkisi olmadı çok şükür
Deletedmom_21 Duyguyagizhan ben hic asi oncesi calpol vermedim 2doz olduk hic ateslenme olmadi banyoyu ya asidan 1 gun sonra yaptirdim yada 1 gun once dozlari da bebekten bebege değisiyor bizim doktorumuz bexora 7 10 20 aylıkken nimenrix ise 13 aylikken yaptirin dedi
SunaDurum Deletedmom_21 aşıyı kendi doktorunu mu yapıyor yoksa sağlık ocaklarıda yapıyor mu ve fiyatı ne kadar :)
Duyguyagizhan Bu menenjit aşısının galiba illa şu ay olması gerekiyor gibi bir zorunluluğu yok galiba anladığım kadarıyla 3 5 10 1 yaş vurulan bebekler var
Deletedmom_23 SunaDurum Sağlık ocakları doktor reçetesi götürürseniz yapıyor. Aşıyı siz satın alıyorsunuz. Bexsero bu ay yaptırdık 910 lira mı neydi
Deletedmom_21 SunaDurum kendi cocuk doktorumuz yapıyor ama sağlık ocagindaki ebelerde yapıyor siz asiyi götürüyorsunuz ilk doz 700 tl ikinci doz 950 tl almıştık bexora