duygu_ars Kızlar 5 aylık bebiş için mama suyunu evde kaynatıp şişeye koysam 3 gün o sudan verebilir miyim ?
neslicanben duygu_ars nasıl ısıtıcan peki? Kuzum şu 1 milyoncularda plastik kahve makineleri varya ondan al götür taze taze kaynat suyu. Ben öyle yapıyordum
Yuyu05 duygu_ars ben içme suyumu alip rica ediyordum mutfakta cezvede isitmama izin veriyorlardı 😊😂 hatta poşette sagilmis sütümü bile benmari usulü isittim sagolsunlar :)
duygu_ars neslicanben yanımda kettle götürecektim zaten ama kettle kireçleniyor ya o yüzden vermek istemiyorum
duygu_ars Dolores eşim de öyle söylüyor ama şimdi normal su mu kaynattılar içme suyu mu bilemediğim için
duygu_ars Yuyu05 valla gideceğim otelin yoğunluğunu falan bilmediğim için tedirgin oluyorum her şey elimin altında hazır olsun da diye plan yapıyorum 😅😅
RainOverMe Bebekler için su var onlardan alabılırsınız sadece ılıtırsınız olur biter🤗migros ve e bebekte gordum buyuk boyları da var ben e bebekten 200 ml lık almıstım sayesınde su içmeye alıstırdım baska suyu içmiyordu.
Deletedmom_33 duygu_ars kaynamış su bulursunuz. Biz Antalya’ya giderken doldurduk bir yerde rica edip