Balim61 Gryffindor e tabi.Tekne almışım sadece denizdekilermi görsün 😂Oturdgm sehirde deniz yok bende karadan götürim milletinde gözü gonlu acilsn dedim zenginlik baska bisey😂
Linlin1511 a101 de çıtayı yükseltmiş baya. pandemi zamanı bir ara epeyi gündem olmuştu, marketler böyle insert ürünler satmayacak diye, rekabet oluyormuş falan… a101 resmen ben rekabet etmem, kral benim demiş😃
avokadosever Gryffindor ben siparişi önden verdim eğer yetişemezsem kalp krizi geçiririm😂🙈çatıda yeri hazır
Sontvbukucu Hayallerhayatolsa ben bebemin küveti banyoya sığmıyor diye onu bile sattım. Yati da gotumuze sokarız artik 😂 fakirek
Hayallerhayatolsa Sontvbukucu yine bi beğeni bağlaması vakası geliyor sankim 😂😂😂 Aynen yatsız olmaz 😂
Gryffindor Balim61 Gerçekten öyle teknenin önünde kurban kes bari kazadan beladan hasetten korusun 😃😃
Balim61 Gryffindor hahahah kurban alcak param kalmadi kiz tekne pahaliya geldi motor dahil degilms bi okadrda motor parasi verip taktirdim😂
Sontvbukucu Gryffindor 😂 ohoo bu ne ki 3 yil önce guc bela got zoruyla bir araba aldık simdi benzin pahalaninca kullanmayi bıraktık onu da gotumuze sokmayı düşünüyoruz 😂😂😂