Balbocugu Kızlar oğlum dünden beri fışkırarak kusuyor , ishali de var ama ishali çok değil günde 3 kere. Diş dönemindeyiz kusma olur mu? Halsizliği ateşi yok.
lceLady Balbocugu dişle alakalı olduğunu sanmıyorum. Bu bi salgın. İshal kusma ateş. Bi dr goturun acilden veya saglık ocagına goturun derim
Balbocugu Balbocugu ne zaman sağlık postu açsam cevap yok bir kere annelerin gün odası açtım cevap yetiştiremedim anlam veremiyorum
Deletedmom83610 Balbocugu bnm oglum da da iştahsızlık kusma var hic bsy yemiyor cok moralm bozuluyor yaa .sennki kac aylk ? Biz 10 gun once rota aşısı olfuk acbaa ondan mi bpyle oldu çözemiyorum
Mehtapenes Balbocugu çok geçmiş olsun biz de şimdi acile geldik oğluma serum takıldı rota virüsü bu aralar öyle bir salgın var. Kusma ishal:(
Balbocugu Mehtapenes bizde şimdi geldik acilden serum taktırmadı yıktı ortalığı takamadılar iğne yaptılar. Şuan daha iyiyiz şükür.
Balbocugu Mmrryy valla canım serum dedi takamadılar iğne vuruldu iyiydi kusma ishal kesildi bugün de ateşimiz var 🥺
esracanlier Mmrryy bizim büyük iyi serumla falan düzeldi bide normal üşütme ilacı verdi doktor(7yaşında) küçük 2 yaşında o ateşlendi şimdide 🥵