ozlm_06 Arkadaşlar vajinamda yanma hissi oluyor iki gündür nasıl geçer bu durum bilen varmı çok rahatsız edici bişey hele ki şu sıcaklarda
bengamzeee1 ozlm_06 aynı sikayetle gittim dün doktora testlerden sonra anlasıldı kum döküyomuşum emzirdiğim için ilaç da vermedi parol harici oturdum kendi kendine geçmesini bekliyorum allah düsmanıma bile vermesin bu ağrıyı ne böbreğim kaldı ne kasıklarım. Tuvaletin kapısında yatıyorum
Hndealnathn Enfeksiyon kapmissin yüksek ihtimalle aile hekimine ya da bir kadın doğum uzmanına gidin fitil ve krem verirler
YaseminBS İlişki sonrası mı, kaşıntı- akıntı var mı, idrar yaparken mi oluyor? Nedenini bulmak gerek önce.. Ben öyle bir durumda elma sirkesini su ile seyreltip, pamukla siliyorum.
Hndealnathn ozlm_06 bol su için kokulu ped kullanmayın kefir için sirkeyle suyu karisitip taretlenin kokulu peçete kullanmayın devamlı vajina kuru olsun iç camasirinizi yüksek ısıda yumuşatıcı kullanmadan ayrı yıkayın utuleyip giyin
Hamzajda @ ozlm_06 sistit olmuşsunuz bol su tüketin eczaneye gidip sölerseniz size uygun bi fitille hemen geçiyor tabiiki dr gidin şimdilik yanmayı keser