Bisracinarkartal 9 aya gireceğiz az kaldı Koltuklara tırmanıp ayağa kalkmalar basladi Sizce böyle ayaklanmayi öğrenen bebekler en fazla kaç ay sonra yürürler Ve sizin bebisler ne zaman yürümeyi ogrendiler
Zlm Bisracinarkartal koltuklara tutunduktan yasklasik 1 buçuk 2 ay sonra idi sanırım 11 aylıktı yürüdü
emsare Değişiyor o benim büyük oğlum 7 aylık sıraladı geziyordu ama yürümesi 11,5 ayı buldu Şimdi küçük oğlum da 7 aylık sıraladı 10 aylık oldu ellerini bırakıp ayakta durabiliyor ama henüz yürüyemiyor. Bu ay yürür gibi geliyor bana
Halimea Bisracinarkartal 11 aylık yürümeye başladı. 5 6 adım attabiliyodu. 12 ay ,7 günlük düsmeden yüruduler 2 oğlumda…. Kızımda 9 aylık ayağa kalmaya çalısıyo ama geri düsüyo….
birprensannesii_ Bisracinarkartal tam 11 aylık oldugu gun 7 8 adım atmaya basladı sonrakı günler daha da acıldı
Beybikolarr 10 aylıkken kalktı bi anda yürüdü ama sonra düşünce korktu yürümedi bir daha 11 aylıkken tam yürüdü
28mnkdnymmm5 Bisracinarkartal yaşından 1 hafta sonra yürüdü, öncesi koltuklarda sıralama yapıyordu yürüme arkadaşıyla yürüyordu bi akşam otururken bi anda koltuktan koltuğa yürüdü 🤗 zamanı gelince bi sn bile durmuyorlar😀
Emir0_ 28mnkdnymmm5 ya ne güzel benimde oğlum şuan duvarlara koltuklara tutunup gidiyor heycanla sizinki gibi bı anda yürümesini bekliyorum ağlarım herhalde çünkü kucakta kucakta çok yordu beni bu zamana kadar
Zeliff Bisracinarkartal kızım 11 aylıkken koltuklara tutunup geziyordu 13 aylıkken yürüdü. Bir buçuk - iki ay kadar sonra
Selma-aygun37 Bisracinarkartal bebegim7 aylıkken koltuklara tutunup yürümeye başladı yaşına girmesine bir kaç gün kaldı hâlâ yürümüyor 1-2 adım atıp düşüyor cesareti yok daha
Cemreee Selma-aygun37 bnde aynı durumdayım ya 7 aylıkken koltuk dan tutunup yürüyordu şuan 11 aylık ama elimden tutarak yürüyor bagımsız gidemiyor
Maviimm Deletedmom_22 benm kızım 13 ayına yeni girdi ayakta dikiliyor bi kaç saniye ama adım atmadı hala. Yürümeden önce nasıl oluyolar ya daha var mı acaba bnm kıza
AngelMotherr Bisracinarkartal bizimki de asla oturmak istemiyor yaaaaaaa dengesini kuramıyor 9 Ay 15 günlük oldu 2 gündür koltuklardan tutunup ilerliyor
bukaga Bisracinarkartal ortalama 15 ay en geç 18 ay diyorlar yürüme için, fakat 20 aya da gelen var sorun olmazsa, Benimki 14 aylık yürüdü erkek