Aysedgli1 bebeğim 4.5 aylık yan yatmayı ve yüz üstü yatmayı hiç sevmiyor bir kaç dk dan fazla yüz üstü durmuyor hiç dönmede olmadı sizde durumlar nasıl kızlar ara ara dönmesi gerek dedi hemşire.. cok uzun kafasını bile tutamıyor yoruluyor
AntiSosyallKelebek Aysedgli1 Benim ki yaşında döndü ilk dönmesiyle yere yapışmıştı hiç belli olmaz canım 😂
nisaballinannesi Aysedgli1 benim oğlum 5.5 aylıkken dönmeye başladı her bebek farlılık gösteriyor yüz üstünede ayna oyuncak filanla oyalıyorum yoksa çok çabuk sıkılıyor
Elisa34 Aysedgli1 4 bucuk ta saga sola dönmüştü 5 gibide yüzüstü donuyo tek kolu altta kalıyordu kurtaramıyodu ağlıyodu şimdi kurtardı 6 bucuk aylıgız ama oturamıyo desteksiz sevmiyor her bebek farklı
Sebusebu Aysedgli1 benim ki 7 aylık oldu. 6. Ayda sağa sola dönmeye basladı sonra uykusunda yüzüstü çakılmaya basladı. Hala dönemiyor. Yüzüstü olduğunda kendini kurtaramıyor zaten yüzüstü durmaktan da nefret ediyor.. doktorla görüşücem ben de bilemedim. Ama sizin daha erken vakti var
Kuzeymomss Aysedgli1 bebeğim 3 ay 7 günlük, sırt üstü yatarken yüz üst dönüyor ama geriye döndüremiyor. Benim bebeğimde yüz üstü çok uzun kalmıyor sevmiyor sanırım karnı ezildiği için
Nurrr1 Aysedgli1 3,5 aylıkken dönmeye başladı bebeğim ama 15 günlükten itibaren karın üstü egzersizleri yaptırdım bol bol onun etkisi olabilir 🌼