ayseeeasln21 bahsettiğiniz instagram hesabi benim de kesfetimde çıkıyor sık sık bakıyorum bende arada. Ben bebeğim yeni doğduğundan 6 aylık olana kadar salladım, ara sıra çekyatta yanına yatıp pışpışlardim ninni söylerdi sallamadan o şekilde uyuması hoşuma giderdi ama istikrarlı olamadım hiç o zamanlar sallamak kolayına geliyordu açıkçası. Oğlum 5 aylık olduktan sonra her uyuyacağı zaman kıyamet kopuyordu ağlamak ama nasıl ağlamak bi görseniz bende alıp dolaştırıyordum balkona falan çıkıyorduk oyalıyordum biraz yine yatırıp sallıyordum. Artık uykusuzluktan mecbur uyuyordu, 1 Ay falan böyle devam etti. Sonra bi gün bi an da anladım ki çocuk sallanmak istemediği için yatırdığımda ağlıyormuş, yanına yatıp poposuna pat pat yaparak telefondan da ninni açarak uyutmaya başladım, sonra sonra buna bi de yattığım yerden emzirmek eklendi. Şimdi gece gündüz yatırıyorum bende yanına yatıp mememi veriyorum ninniyi açıyorum telefondan o şekilde uyuyor. Bazen memede uykuya dalıyor, bazen mememi bırakıp sırtını dönüyor bana o zaman emzigini verip poposuna pat pat yapıyorum o şekilde uyuyor. 1 buçuk 2 Ay oldu bu şekilde uyutuyorum. Sallamaya karşı değilim ama bu şekilde de çok rahat geldi bana.