HandeSs Oglum onceden dus almayabayilirdi su ile oynamaya bayilirdi biranda korkmaya basladi kattiyen dusa sokamaiyorum soksamda sonuna kadar agliyor vucudunu yikatiyor kafasina su dokturmuyor yuzunu yikatmiyor ne yapacagimi sasirdim. 2 yaş ile alakasi olabilirmi dun basti 2 yasina. Baska neler degisir tecrubeli anneler gozum korkmadi degil yenemiyorum 😪😪
sizdenbiri34 HandeSs ya benim kızımda 2 yaştan önce çok güzel yikanirdi ama 2 yasa girdik dediğiniz gibi kafasını yikattirmak istemiyo korktum diyo ve agliyo istemiyo ama suyla oynarken kendisi islatiyo saçlarını kafasını falan
Kimyageranne123 HandeSs benimkide daha öncesinde banyodan nefret ediyordu çıkana kadar ağlıyordu ama öyle böyle bir aglama değil eşimle 2miz zor yikiyorduk 25 aylık olduk bu ay bir güncelleme geldi noldu ne değişti bilmiyorum ama kendi anne beni banyo yaptir diye gunde 2-3 kere kıyamet kopartiyor sudan cikartamiyoruz şimdide sanirim havuza girmesi etkili oldu banyoya alismasa ,çocuğumun asla ortası yok ya nefret ediyor ya çok seviyor😂
Busraata HandeSs 22aylik şuan bizde geçenlerde yaşadık onu banyoya soktuk aglamaya başladi ve o güne kadar hiç banyoda ağladığını görmemiştim en son babasıyla ikimiz girdik oyuncak koyduk sadece oturduk oyun oynadık ki benim oglum yerde bir damla su görse sevinçten uçar yani normalde ilk istemedi üzerimiz giyinikti tabiki ilk eşimi banyo yaptırır gibi yaptım sonra kendim bak fıskiyeyi sen tut saçlarım islak felan dedim sonra yine aglamaya başladi vücudunu saçını bir sekilde maşrapaya su doldurtarak köpükledim sonra bir süre yikamadim oyun oynamaya devam ettik hadi babana su dökelim felan dedim fiskiyeyi güç bela açtık 😄hemen duruladim cikardim 2gün hep birlikte girdik bu seklde şimdi durum ayni çok şükür tekrar suyu sevmeye başladı bir saat su oynuyor günlük..bence sevdiği şeyleri yapın banyo da israr etmeyin tekrar alışır oglum babasına çok düşkün biz bu şekilde yendik o korkuyu gerekirse leğene su doldurun biraz oynasın..çok şey degişiyor çoook
Zxcvbbm HandeSs biz de boyleydik resmen cocugu ıslatıp cikiyordum 2 dk bile surmuyordu. Oyunlar vs hic biri fayda etmedi aglaya aglaya yikandi bi sure sonra kendisi alisti simdi bi sorun yok gule iynaya yaoiyoruz ve banyodan cikmak istemiyo
HandeSs sizdenbiri34 ay evet tam olarak bizdr oyleyiz kosa kosa giderdi hatta aglardi beni yika diye biranda kafasina su doktugum an salya dumuk korktum diye basliyor onun su koyuyorum onunla yuzunu falan yikiyor kendi. Bir cozum bulabildinizmi peki
Sanemsoz Bizim kız da böyle oldu,bence duş başlığından korkuyorlar,tasla deneyin.bir de kendisi yapsın herşeyi,biz uzun zamandır dokunamıyoruz banyoda eline veriyoruz köpüklü süngeri kendisi yaptığı kadar artık😄zaten dilinde sürekli bir ben yapıcaaağğm 😅
MasalsMommy HandeSs Kafasına su tutulmasını benim kızım da sevmiyor. Ama maşrapayla kafasından aşağı dökeyim kahkaha atıyor😂 Valla iki yaşla birlikte değişen o kadar şey var ki bacım hangi birini sayayım. Sendrom diyorlar da bir bitemedi şu sendrom… o bitmeden ben bittim🥲
Mariposa HandeSs evet 2 yaşından sonra benim kızımda banyodan korkmaya başlamıştı sinirden agliyordum artık , ama sonra bende onunla birlikte kıyafetlerimle girdim korkarsan bana sarilabilirsin dedim sarıldım kucağıma aldım bi yandan yıkadım oyuncaklarını getirdik hadi bebeğini de sen yıka vs diye diye öyle alıştırdım tekrar ama zordu yani