Ebruaysu29 Merhaba kızım 13 aylık emekliyo ayağa kalkiyo koltuk kenarlarında yürüyor ama pek yürümeye hevesi yok onu nasıl yürümeye teşvik edebilirim emeklemeyi daha çok seviyo yürütürken çabuk yoruluyo hemen yere oturup emeklemek istiyo
eylul19 Ebruaysu29 henuz cesaretı yok dmekkı .cesaret bulunca kendılerınde yurumek ıstıyorlar.ama bır kere dussunler korkuyorlar.tesvık ıcın koltuk kenarına tutundurun az ılerden cagrın hep sevdıgı bırseylerı gosterın ılgısını cekın her gelmeye calıstıkca mesafeyı uzatın.ısteksızse hala zorlamayın.yurume arkadası bu konuda cok ıyı.bız onunla hep yuruyorduk.varsa onla yurutun yoksada ımkanınız varsa alın
Zey-yus50 Ebruaysu29 valla ilk oğlum dokuz aylık kalktı yürüdü hiç bir şey anlamadım ikinci 15 aylık yeni iki haftadır filan yürüyo emekliyordu tutunup geziyodu ama bağımsız yürümüyodu bir anda oldu bir iki gün içinde
turkan-5 Ebruaysu29 daha yürüyemedigi için atıyor kendini benim oğlumda cok hızlı emekliyordu yürümeye merakı gitmişti emekledikten sonra ama bi anda iki adım uc adım derken yürüyor artik. Biraz daha vakti vardır
Ebruaysu29 eylul19 koltuk kenarlarında bu şekilde yürütüyorum bir süre yorulup oturuyo tabi o zamanda zorlamiyorum yürüme arkadaşı yok ama tabiki alırım dediğiniz gibi bende korktuğunu cesareti olmadığını düşünüyorum inşallah işe yarar yürüme arkadaşı da
eylul19 Ebruaysu29 evet zorlamaya da gelmıyorlar ınat edıyorlar.cesaret bulunca ama kndılıgınden bırden adım atıyorlar .evet yurume arkadasının faydasını gorursunuz mutlaka.bız ılk onunla basladık ona tutundururak yurttum hep sonrasında kendısı onla yurumeye basladı .yasına az kala adım attı durdu .smdı 13 aylıgız baya yuruyoruz.ama hala dıger odalarına falan gıderken benım elımı tutup gıtmek ıstıyor arada
eylul19 Ebruaysu29 evet malesef takıyorız ıster ıstemez .bıde heves edıyoruz yurumesını gormek ıcın ılk cocuksa hele kı.ama her cocuk farklı ve özel .vaktı zamanı gelınce yuruyor.ama bızde bu surecte yardım etmelıyız cesaretlendırerek pratık yaptırarak desteklemelıyız onları.ztn 18 aya kdr da normal yurumemelerı.kndını hazır hıssedınce yurur annesı yeterkı saglıklı olsun evlatlarımız 🙏🏻