sarpmom2020 26 aylık oğlum her şeyi biliyor gösteriyor fakat konuşmuyor alıcı dili iyi ama tem bir anlamlı kelimesi yok genelde babıldama şeklinde sesler çıkarıyor benzer durumda olanlar var mı neler yapıyorlar ?
Dzeyy sarpmom2020 24 aylığız bizde aynı durumdayz ayın 11imde genetik kontrolne götürcem genetik bi problem olablr dediler bu konuşmayla ilgili değilde başka sorunları var inşallah temiz çıkar ama bi sorun varsa konuşmamasıda bundan dolayı olblr diye düşünüyrm sizin bebişinize gelince bütün gelişimi normalse korkmayın 3 yaşına kadar normal kabul ediyor doktorlar
Karpuzadam1 sarpmom2020 benim oglumda 26 aylık ayni şekilde konusmuyor sadece acıkınca susayinca mama diyo babıldama cok var aynı şekilde doktora götürdük takibe aldık 1 ay sonra kontrolümüz var uyaran eksikligi mi konusma geriligi mi bisey dicek ona göre doktor bakalim
AyazMerve sarpmom2020 Hayır bu sebepten gitmedik şuan başka sağlık sorunları var onlarla ilgileniyoruz
Karpuzadam1 sarpmom2020 pandemi belası yüzünden kukuli sevimli dostlar falan aciyodum günde 20 dk falandı bide tek çocuk ondan olabilir dedi doktor babasi ben vardık sadece yaninda yani pandemi yüzünden tek büyüdü biraz
sarpmom2020 Karpuzadam1 Bizde pandemi bebeği eşimle ben vardık sadece pandemide kimseyle görüşmedik malesef gün içerisinde tv açtığım zamanlar oldu
Karpuzadam1 sarpmom2020 bizde öyle o yüzden cocuk fazla bisey öğrenemedi tvyi tamamen kapattik sürekli dışarı cikariyoruz park bahçe bakalım hersey normal sadece konuşma yok her cocuk bir değil tabi ama diğer cocuklari görünce üzülüyorum valla benimki hic konusmuyo diye
Karpuzadam1 Birbebekkkbircicek merhaba çok şükür yavaş yavaş başladı kelimesi var en azından ona şükrediyorum dil terapistine gidicez sizin durumunuz ne
Karpuzadam1 Cagnimanne merhaba su an tam 3 yaşında yasitlari kadar olmasada kelimeler gelmeye başladı anlamada sorunumuz yok cok şükür dil terapistine gidicez sureci hizlandirmak icin sizde durum ne
Karpuzadam1 Birbebekkkbircicek evet gittik ailede geç konuşan olduğu icin kimi cocuk gec konuşur dedi bi sorun görmedi 4 farklı doktora gittik