Nsnsnan İyi akşamlar herkese bebeğim sürekli düz uyuyor ve uyuduktan sonra yan çeviriyorum kafasını yine düz yapıyor yastıkla destek veriyorum bir şekilde kafasını düz hale getiriyor ve kafasının arkası düzleşmiş şekilde be yapmam lazım 3 aylık .
Miranbaby22 Nsnsnan benim bebeğim de aynı acaba zaman geçtikçe normale dönmez mi bende burda bekleyim bari
Ervakusunannesi21 Nsnsnan benim bebeğimde öyleydi gündüzleri uyanıkken düz kafa yastığı kullanıyordum oyun halısında falan oynarken çok şükür düzeldi
Senem_tuncel Nsnsnan benim bebeğim de öyleydi belli bir süre sonra kendisi sağlı sollu yatmaya başlayınca düzeldi
C-Efe Nsnsnan canım benim oglumda öyleydi belli zaman sonra arkasına yastık destekle yan yatmaya alısiyor ve düzelir 1 yaşina girecek gayet güzel Masallah top gibi kafası düzelir sıkintı etme
Yesimmm88 Hiççç merak etme geçecek şuan bebeğim 17 aylık kafası kavun gibiydi geçiyo merak etme kimseyede kulak asma
Tazeanne3434 Bunun için yastıklar var bizde de aynı durum vardı yastık kullandım şuan öyle bi durum yok
Meltem-1 Ben de hep yan uyuttum oğlumu uzun duruyordu kafası sonra düz yatırmaya başladım birkaç gün düz birkaç gün yan gittik devamlı, şimdi düzeldi bizden 3 aylığız.