gunbaharrrrr Önceki postuna cvp verilmedi lütfen bilen anneler cvp yazsin 4 ay 12 günlük bebeğim var sadece anne sütü alıyor günde 3 veya 4 kez kakasını yapardı 1 haftadır hiç yapmıyor sizce doymuyor mu neden böyle oldu sizcee ??? kilo alımı da iyi
Leylasiva gunbaharrrrr anne sütü alsa dahi 10 güne kadar yapmamasi normal demişti doktor. Doyup doymamasi Cisli bezi ile anlaşılir
Hbbknk gunbaharrrrr anne sütü alan bir bebeğin 10 güne kadar yapmadığı da olabilir cişli bez sayısından daha iyi anlarsınız doygunluğu
Bbannesi gunbaharrrrr benimki de bi haftadır yapmıyor, pazartesiye kadar yapmazsa artık sağlık ocağına götürcem fitil veriyolarmış. Umarım doyuyordur, bi süre çişinde pembe lekeler vardı, ona doktor susuz kalıyor demişti. Şimdi çişi düzeldi kka yok piyasada
Gokceada gunbaharrrrr benim de bebegim 4bucuk aylik. Doydugunj cisli bezinden anlarsin dedi doktor 5 cisli bez olacak bi hafta ya kadar kaka yapmayabilir dedi su bol ic en iyi yontem bu cok seyi denedim sutum yeymiyor mj da ac mi diye en iyi cozum su su icince hemen sutum geliyor. Bir de doymayan bebek aglar uyumaz kilo alimi da iyise sıkıntı yoktur
Leylasiva gunbaharrrrr yani huzursuz olur benim kızım huzursuz olur doktor bana kaka problemi olursa daha sık emzir demişti
Bbannesi Leylasiva 5 gün falan sürmüştü canım, su verdik biz ama daha fazla da emzirmeye başlamıştım çünkü kendisi 5 dk içip bırakıyodu, sağıp verdim öyle öyle bitirmeye zorladım biberonunu anca geçti. 4. Ayda hiç yemek akıllarına gelmiyor ben de aç değil diye düşünüyodum.
Leylasiva Bbannesi teşekkür ederim inşallah geçer bizimde Allah bağışlasın bize sağlıkla büyütün inşallah 🤲🥰
Gokceada gunbaharrrrr kabiz olmus da olabilir kayisi yeyin ve biraz su verin bence ben veriyorim yaz diye