Asel-1 Merhaba anneler, 1 yaşında kızım var idrar enfeksiyonu çıktı ve idrar kültüründe üreme çıktı doktorumuz ultrason çektirmemizi istedi böyle bir durum başına gelen varmı nasıl bir yol izlediniz
avokadosever Asel-1 ultrason sonucu önemli bizde aynı oldu oğlumun böbreklerinde genişleme çıktı maalesef birşey yapılamıyor. Antibiyotik kullandık enfeksiyon için
Onurcan21 Kültürde hangi bakterinin ürediği önemli,ve sürekli mi tekrar eden bi durum idrar yolu enfeksiyonu..bebeğiniz erkek ise sünnet öneririm..
Asel-1 Onurcan21 Doktorumuzla WhatsApp tan görüştük çok detaylı öğrenemedim enfeksiyonu için antibiyotik yazmıştı kullanın haftaya tekrar gelin dedi
Asel-1 İdrar kültüründe keratin kinaz kaç çıkarsa böbrekleri etkile durumu yüksek bilgisi olan var mı
tugbactlkya avokadosever yani genişleme çıktı derken iyilesmiyor mu Benim kızda da aynı sorun var son postumda görebilirsin genişleme değip de yani bilmiyorum henüz tedaviye başlamadık pazartesi günü goturucem
avokadosever tugbactlkya bizim genişleme ilk başlarda 2-3 aylıkken 9.7 falandı ilaç tedavisi falan olmuyor denildi. Şimdi 11 aylık çok şükür kendi kendine 4.5 lere düşmüş kendi kendine düşüyor genelde ateş ve idrar enfeksiyonuna dikkat etmemiz gerekiyor sürekli.
tugbactlkya avokadosever var sanırım bizde 2 hafta önce baya bi ateşle kusmayla başladı sindi yine aynı cefas antibiyotik kullandık 3 gün tylol fitil kullandık geçmemiş gecennhafta cumartesi günü haksızlık uyuma isteği ama uykudan 30 40ndk da bir uyanma bağırarak uyanma huysuzluk ateş kusma şu an hepsi var pazartesi doktora goturucem idrar testi verdik temiz cikti ama kültürde bakteri çıkmış ama ben bunların aynısı idrar enfeksiyonu varken yaşadım ateş kusma geceleri uyanıp kusma halsizlik felan şimdi gündüz uykularinjn da kötü olması eklendi hafta içi götürdüm boğazına herseyine baki iyi gorunuyo dedi e ben ateşi var dedim 38.5 gu gecerse getir dedi 38.8 di sabahbi ikinizden beri şu an ateşi yok inşallah gece de çıkmaz valla iyileşsin diye gözüne bakıyorum devlet hastanesine uğraşmak ölüm ozelin de tahlilleri mi yanlış çözemedim gitti bıktım usandım Allah in izniyle bi çözülse yoksa bagiri bagiri vercem bazen bu doktorlar gerçekten dayağı hak ediyo ateşi çıkması normal mi diyorum normal değil ama yazın olabilir böyle şeyler diyo bana insan bi iyice dinler mesaide erken çıkalım diye adam akıllı dinlemiyorlar çocuk nefrolojisine yonlendirjcem bende pazartesi olmadı özele gitcem ama özellikle çok pahallanmis
avokadosever tugbactlkya evet gerçekten Allah yardım etsin özeller çok fena ben özele götürüyorum yine bir halt anlamıyorum ne insanı tam tatmin edici ne rahatlatıcı adam akıllı bir cevap vermiyorlar. Hıh kusma da vardi evet bizde yani eğer öyleyse genişlik varsa BİLe çok değilse korkmayın kendi kendine geçiyor sık sık su verin ek gıda alıyorsa sulu şeyler falan kültürde çıkıyor bu zıkkım zaten
tugbactlkya avokadosever qnne sütü aliyo 5 buçuk aylık ama ben şu fan veriyorum inşallah çok bisey olmamıştır kendiliğinden geçer ilaç felan verirler ama dimi idrar kültüründeki bakteri için bu enfeksiyon için felan
avokadosever tugbactlkya yok yok korkma bir şey olmaz sen suyu çok ver. Antibiyotik veriyorlar sadece
tugbactlkya avokadosever Tamam canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun içimi rahatlatin inşallah da yoktur biseyi sağol canım benim 🤕🤲🙏💜💕