Aseel123 1.5 aylık bebeğim var. Sütüm yetmediği için mama veriyorum. Uyku süresi bazen uzun oluyor 120 ml mama yiyor. Normal bir ölçümü?
momyy_ Aseel123 40 günlük bebeğim 50 ml den vermeye başladım tam bitiremedi az kaldı dibinde 50 ml me bir ölçek birde az bişey daha koyuyorum her 30 ml me bir ölçek giriyor
damlaertann Benim bebegim de 5 aylık 120-150 cc iciyor anne sütü malesef hic yok hep mama 3 saatte bi iciyor
Ayselmiros ElSa52 çok değil mi canım benim 18 günlük bi kaşık 25/30 cc içiyor günde ⅔ kere mama veriyorum genellikle gece
ElSa52 Kir_papatyasiii çok biliyorum ama anne sütü az yetmiyor 60cc yapıyorum ilk içiyor bitince başlıyor aranmaya yetmiyor. Bı 60cc daha yapıyorum anca yetiyor
Aseel123 ElSa52 bizimde durumumuz bu şekilde aç olduğu için uyuyamıyor ve sürekli ağlıyor ama 120 ml içtiğinde kesintisiz 4-5 saat uyuduğu oluyor
Fatmadurmus Aseel123 benimde ⅖ aylık 120 içiyor 1.5 aylıkkende 120 içiyordu. Doktor 150 yi geçme sıkıntı yok dedi bana
Duygurass Fatmadurmus benim bebeğim 2 aylık 3 saatte 90 cc ile doymuyordu 100 e çıkarttım oda yetmiyor mama bittiğinde ağlıyor.100 e çıkınca saati 3-4 saate ayarlamaya çalışıyorum. Uyanıksa 2 saatte acıkıyor çop iştahlı. 100 ölçeğe 2 saat kısa. Doktor Uyuyorsa 4 saate çıkart dedi. çıkıyorum. Doktor 120 yapmasan iyi olur dedi ama doymuyor ki çocuk. Bide Sadece mama veriyorum. Kaça çıkartmalıyım 120 çok olurmu? Ara ölçekleri hazırlamak ölçeği ayarlamak riskli diyorlar. Doktorunuz verebilirsiniz demiş ne yaptınız!?
Aseel123 NoThing2Lose doktor uykusundan uyandırmamam gerektiğini bu süreninde normal olduğunu söyledi
Baybarss01 Bebeğinizin kilosu ne kadar bizim zayıf olduğu için mamaya başladık ve doktor yarım saat emzir, emzirdikten sonra doyana kadar mama ver dedi🙄
NoThing2Lose Aseel123 normalde gece için öyle diyor doktorlar ama tabiki en iyisini siz ve doktorunuz bilir kilosu normalse ölçümü iyirdi doyup doymadigin azmi fazlamı kilo takibiyle ogrenebilirsiniz