Kerastase Densifique Cure kullanan var mı aranızda Ben daha önce kullanmıştım ama öylesine kullanmıştım çok küçüktüm 14-15 falandım eğlencesine almıştım hatırlamıyorum ne olmuştu sonuç. Saçlarım çok iyi aslında ama yağlandığı zaman seyrekmiş gibi bi görüntü oluyo sinir oluyorum. Takip ettiğim bir hesap vardı orada kız kendi ürününü satıyor kendi saçları aşırı seyrekken deniz kızı gibi saçları var şimdi. ama yurtdışında. bizde gümrük bedeli alınacağı için onu alamıyorum malesef. Daha önce italyadan 2000 € ‘ya saç boyası almıştım bi o kadar da gümrük bedeli ödemiştim içime oturmuştu.. Ama ürünün içeriği profilde yazıyordu sizinle paylaşmak istiyorum sizce bunu nasıl yapabiliriz&hazırlayabiliriz? Veya başka formülleri olan var mı aranızda kullanıpta başarılı olan, bizlerle paylaşın!
Mısır Nigella Sativa: Çörek otu olarak da bilinir, oldukça anti-inflamatuar ve anti-bakteriyeldir. International Journal of Pharmaceutical Sciences and Research tarafından yapılan bir araştırmada, saç dökülmesini %76 oranında azalttığı (2017) bulundu.
Hint Amla Meyvesi: Hint Bektaşi üzümü olarak da bilinir. Amla, Güney Asya’da binlerce yıldır kullanılmaktadır. Saç büyümesine yardımcı olur, folikülleri ve saçları güçlendirir ve derin nem sağlar. Ek olarak, birçok Desi erkek ve kadın, erken grileşmeyi önlemek için Amla Berry kullanır.
Castor: Nem kaybını önler, saç gövdesini yağlar ve saçın daha kalın ve güçlü büyümesini sağlar, ayrıca kuru ve pul pul dökülen bir saç derisi için rahatlama sağlar.
Kore Susam Tohumu: Parlak, sağlıklı saçlar, mantar önleyici ve saçın erken grileşmesini yavaşlatmaya yardımcı olan antioksidanlar açısından zengindir. Piyasadaki en kaliteli susam tohumunu kullanıyoruz.
Organik Keten Tohumu: Daha güçlü ve daha parlak saçlara katkıda bulunan E Vitamini, Omega 3- Yağ Asitleri ve protein bakımından yüksektir. Keten tohumu, saç derisindeki minyatürleşmeyi (inceltmeyi) azaltabilen DHT üretimini de engelleyebilir.
Organik Biberiye: Dolaşımı iyileştirir ve kafa derisine kan akışını sağlayarak folikülü fazla mesai süresini güçlendirir. Biberiyenin klinik olarak saçları yeniden büyüttüğü ve zamanla tek tek folikülleri kalınlaştırdığı gözlemlenmiştir.
Japon Nane: Saç derisine kan akışını artıran, saç dökülmesine yardımcı olan ve yan etki olmaksızın saç büyümesini teşvik eden doğal bir vazodilatör (Resmi Kore Toksikoloji Derneği Dergisi, 2014). Japon nanesi, kafa derisine maksimum kan akışı ve yıkama sonrası ferahlatıcı bir his sağladığı için piyasadaki diğer nane yağlarından çok daha üstündür.