Denizimbrcn Merhabalar oğlum 45 günlük ve bebek arabası almak istiyorum ama bizim burda yollar çok bozuk ve ben herkesten uzak oturuyorum otobüsle her yere gidip gelmem gerekiyor ona göre bana kullandığınız güzel önerilerinizi bekliyorum 🙏🏻
Melinoee Denizimbrcn Valla en iyisi hafif bir şey almanız. Ben mamas papas ocarro aldım ama pişmanım çünkü öküz ölüsü gibi. O kadar para verdirdim şimdi diyemiyorum memnun değilim diye🤫 travel sistemlerden kesinlikle uzak durun. Baston tipi hafif ve sağlam arabalara bakın. Kuzenim mclaren kullanıyor gayette memnun.
Ceren01 Benimde 47 günlük kızım var almayı düşünüyorum ama sizce tekerleri küçük olanlar iyi mi rahat mı yani baston tipi geneli tekerleri küçük tripper Venüs compact var joker de kararsız kaldım açıkcası
Elegance 4.000 verdim aldım hafif evet ama büyüklüğü büyük problem gidin en hafif katlanıp en küçük hale gelebilir bir araba almanızı öneririm travel sistemler ilk bi kaç iyi ama uzun vadede kullanımı zor taşıması zor gibi gibi
Elegance 4.000 verdim aldım hafif evet ama büyüklüğü büyük problem gidin en hafif katlanıp en küçük hale gelebilir bir araba almanızı öneririm travel sistemler ilk bi kaç iyi ama uzun vadede kullanımı zor taşıması zor gibi gibi