Aygunruveyda Bebeğim 1 aylık 6 günlük ve gaz sancısı gaz sancısı olduğu için de kakasını yapmakta zorlanıyor bu durumu yaşayan anne ler ne yapliyim 10 gündür kakasını ikinarak yapıyordu ama 3 gündür ağlayarak bille zorla yapıyor??
ndemir1006 Aygunruveyda 1 ay 26 günlük bebeğim var bazen gaz sancısından saatlerce uyumuyor gaz damlası kullandık sanki daha fazla gaz yaptı gibi geldi bana . 3-4 gündür kimyon çayı içiyorum en sonda da soğuyunca ona 1-2 damla ağzına damlatıyorum. Gerçekten çok faydasını gördüm her gün kakasını yapmayan çocuk kakasını kolaylıkla yapıyor. İlk tereddüt ettim tabi ki ama sonuçta kimyasal gaz damlası içeceğine suyla kimyon içsin dedim 2 damla
irmmls23 Aygunruveyda dibine kadar yaşadım çözümü şurda buldum damlalar tüm gazları toplayıp bi bütün haline getirip çıkarmasını sağlıyor bı da çocuğa karın ağrısı yapıyor damlayı kes bence ben öyle yaptım ve bitti emziriyorsan yarıda kaldır gazını çıkar devam et mamaysa aynı şekilde sen problemin üstüne ne kadar düşersen o kadar büyüyor o yokmuş gibi davran tedbirini bu şekilde sağla ☺️
Cansuzana Sana tavsiyem biogaia damlası bizi çok rahtatli tüm gazı çıkıyor günde birkez kaka yapıyor biogaia ile birlikte nurse harveys kullanıyordum bıraktım.
bilgekizinannesi ndemir1006 benim de bebeğim aşırı gazlı ve zor kaka yapmaya başladı. Başlarda çok güzel rahat yapardı kaka şimdi ağlayarak yapıyor çok. Kimyon vermek istemedim ama damla veriyorum yani kimyasal vereceğime ben de deneyeyim
Glpyrzcrmik Bende biogaia ve nurse harveys şurup kullanıyorum. Rahatlattı ancak ağlamaları devam ediyor. Huysuzluğu geçmedi
bilgekizinannesi BuseCan bende hiçbir işe yaramadılar maalesef yaramayınca yaramıyor demek ki bio gaiadan memnun olan çok ama ben fayda görmüyorum. Sab da işe yaramadı onu bıraktım bio gaia devam ediyorum bağırsak geliştirici diye farklı damlalar deniyorum
ndemir1006 Cansuzana günde 1 çay kaşığı veriyorum. Kaynamış suya kimyon atıp dibe çökmesini bekliyorum. Olunca ben içiyorum soğuyunca da 1 kaşık ona veriyorum
ndemir1006 Aygunruveyda cezvede bir bardak su kaynatıp kapatıyorum bir çay kaşığı kimyon koyuyorum o dibe çöküyor zaten birkaç dk içinde
ndemir1006 ndemir1006 sonra da onu içiyorum soğuyunca da bir kaşık bebişe veriyorum kimyonun gaz giderici etkisi var bana da çok iyi geliyor
ndemir1006 Burcu43 kaynamış suyun içine bir çay kaşığı kimyon atıp dibe çökmesini bekliyorum sonra süzüp bardağa alıyorum bu kadar