Maviimm Bir yaşında üç dişi var iki üstte bi altta. Bi baktım bugün azı dişi çıkarmış hiç anlamadım. Azı dişi için bu aylar normal mi
Slm1122 Maviimm benimki de bir yaşına yeni girdi üstten azı dişlerin ucu gözüktü ama daha tam çıkmadı atakta var işin içinde dişte çok zorlanıyorum ya bi çıksalardı hepside rahatlasak😂
Wanderlust Maviimm internette yazanlar ortalama degerler her bebek farklidir disli dogan bebekler bile var o yuzden endise etmeyin 🌸
Ummahan250820 Maviimm canım benim bebeğimde ilk önce yan kesicileri çıkardı doktora sormuştum sıralamarı değişmiş çok normal her bebek farklı azılar çok zor çıkıyormuş zorlandınızmı çıkarırken
Maviimm Slm1122 kaç tane dişi var acaba. Benm kızım geç çıkardı 11 aylıkken daha ön dişler tam çıkmamışken wzı normal mi ya
ArdenGiz Azı dişleri ne zaman çıkıyor ki benim bebeğim 9,5 aylık prematüre yani 8 aylık düzeltlmiş. Altta 2 üstte 5 diş var ve azılar çıkıyor erken mi 1 yaştan öncr azı için 🤦🏻♀️
Slm1122 Maviimm normaldir bence canım köpek dişini erken çıkaran bile var dişte zaman farketmiyor diye biliyorum