Piko2021 Kızlar gördünüz mü haberi bi ara gündemdeydi sitenin bahçesinde küçük kıza pitbull saldırmıştı küçük kızın annesi boynuna tasma takıp köpek muamelesi yapıyordu ağzını mendille kapatmış elini bağlamış anne demeye bin şahit kız zaten tranva yaşamış köpek saldırısı ile bide yetmezmiş gibi o pislik kadın kızı köpek haline çevirmiş dilini çıkar havla pati ver böyle videolar çekmiş kadın şuan gözaltında inşallah çocuğu bakanlık alır o pislik te çıkmaz hapisten ama pekte inanmıyorum salacaklar o pisliği adalete inanmıyorum çünkü bari o küçük masumu bu pislikten alsınlar 😢
Balkizlarim Piko2021 dangalak mi neeee ayyy Allah’ım yarabbim içim eridi şuan deliler hastanesinde tedavi altına olmalı acilen yada kökten cezaevinde kalmalı çocuğun tüm hayatını heba ettiler bide yetmezmiş gibi bu hal hareket … Ooooof yavrum asiyeee 🥺
Laren Piko2021 Şimdi baktım Allah kahretsin inşallah o o.. yu çok sinirlendim ya bu nasıl anne bu nasıl insan..
Piko2021 Balkizlarim bence de deli gibi zaten seni odaya kilitleyecem orda kalacaksın diye söylemlerde bulunuyordu ağzını mendille kapatmış ve elleri bağlı resmini çekmiş kızın
Prensannesiyimm Piko2021 bende Twitter’dan baktım görmez olaydım yazık çok üzüldüm artık gerçek birşeyler yapmalılar bence gerekirse her ev denetlensin kim bilir kaç çocuk böyle kim bilir kaç çocuk odalara kilitli yıllardır kaç çocuk sessizce çığlık atıyor güzelim ülkem ne hale geldi
Piko2021 Minkpndam köpek saldırısından sonra böyle bi video çekmiş tasma takmış dilini çıkar havla falan diyordu ağzını kapatmış ve ellerini bağlamış kadın öyle bi resimde vardı
ahkalbimm Piko2021 sanırım saldırıdan önce çekmiş. Hatta böyle yetiştirildiği için köpeklerin yanına gittiği düşünülüyor
Piko2021 Prensannesiyimm bencede allah bilir bunun gibi kilitli aç sefil halde olan kaç çocuk var bakamayacağınız çocuğu doğurmayın aldırın gerekirse diye söylüyorum ama cani ben oluyorum nedense
Laren Piko2021 deliyse gitsin tedavi olsun çocuğu da o büyütmesin hiç bir çocuk annesi ruh hastası diye bunları haketmiyor
Happymother- Piko2021 ay evet ya ben dün gördüm o kız zaten Bi tramva yaşadı neden üzerine ekliyorsunuz nasıl anne babasınız ya bunun izahı olabilirmi Allah hak edeni anne baba yapsın amin
Haffuse Babasinin dedigi gibi, bence bu isin icinde bi is var… Bilerek bu videolari cekip, o pitbul sahiplerini aklamaya calisiyorlardir…
Piko2021 Haffuse ya zaten o köpeğin sahipleri olaydan sonra bunlara saldırmışlar evden çıkın demişler ama ne olursa olsun insan evladını bu duruma sokar mı
Haffuse Piko2021 oyle adamlar ya buyuk tehditler savurmuşsa?.. Bunu anne yapmaya mecbur birakilmissa? Zalimin zulmu sonsuzdur… Sonucta sadece kizi da degil, annesi de ne tanvalar yasamistir… Ve o kizin sadece boyle bi videosunun olmasinda bariz bir iş var…
Piko2021 Serpil51 acilen o kızı bakanlıkğın alınması ve psikolojik tedavi görülmesi lazım o aileye de verilmemesi lazım ama pek inanmıyorum