RainOverMe Toz ilacı suya katıp verınce hemen keserdı eskıdenama her bebek ıcmıyor. Muz patates püresi, havuc ve suyu, seftalı ve suyu, pirnc unu, elma ve suyu, yoğurt, leblebi, nane-limon . Cok gecmıs olsun bildiğim bunlr🤗🌺🙏🏻
RainOverMe SevdaGg pirinc ununu lapa yapıp verıyorlar. Yag falan koymamalısınız normalde hazır satılan mama seklınde olanlar da kabız yapıyor bebeklerı, cok nadır de olsa bır sey yemeyınce kendım de yapıyrm hazır da kullandıgım oldu, yag koymazsam kabız oluyor yag koymadan verırsenız etkı eder. Tabı bır de ne kadar katı yerse o kadar ıyı. Cok haslayınca da kabız yapıyor diyorlar ama hıc denemedım. Kendım de pirinc ununu haslıyorum sonra az suda mama cozduruyorum ardından pırınc ununu ekleyıp zeytınyagı ve pekmez koyuyorum. Tabı sız yag koymayın. Kac ml yıyor tek ogunde.
SevdaGg RainOverMe öncelikle teşekkür ederim çok kıymetliii bilgileriniz 🫶👌21 aylık oğlum emiyor aynı zamanda amaa ishalden bsey yemiyor resmen bikaç kaşıkta dıruyor snrası malum cıkarıyor 🥹🥹
RainOverMe SevdaGg az az sık vermeye calısın meyve suyu seklınde yazdıgım meyvelerı vermeye calısın belkı sıvı dıye tuketır. Kac gundur rahatsız sıvı alımı nasıl. Kızım da emıyor emdıgı ıcın sıvı da olsa hıcbır seyın yuzune bakmıyor. Rahatsızlanınca da yedırmek daha zor. Sadece ıshal mi ates kusma falan var mı. Ben tesekkur ederım soz konusu bebek, keske faydamız olsa🤗🌺